Vacanţa este mai frumoasă cu rulota românească

1 73903 original jpg jpeg

Un român s-a săturat să dea bani mulţi pe rulotele scumpe produse de străini şi s-a gândit să facă una şi la noi acasă. Dacă maşina noastră naţională este Dacia, rulota românească se va numi… Tracia Caravan şi nu va costa mai mult de 10.000 de euro.

Gabi Bugnar a lucrat mulţi ani în televiziune,dar a lăsat presa şi s-a dedicat cu încăpăţânare acestui proiect. Este foarte hotărât să producă o rulotă românească şi a făcut deja paşi importanţi.

Şi dacă am avut „Dacia de 5000 de dolari”,sunt şanse să ne bucurăm curând şi de „rulota de 10.000 de euro”. „Produsele similare din vest costă aproape 14.000 de euro,sunt bani cam mulţi” ne-a explicat Gabi. Ideea este simplă,de ce să dai câteva mii de euro pe un second-hand,când să poţi iei una nouă,la 10.000 de euro,care să aibă service,garanţie,dar şi… post garanţie. „Am un prieten,rulotist,căruia i s-a spart o fereastră anul trecut. N-a găsit fereastra de care avea nevoie şi a ajuns la improvizaţii. În cazul rulotei noastre nu va fi cazul de aşa ceva” ne-a spus Gabi Bugnar.

„Numele produsului a venit,oarecum,firesc. Ştim că Tracia a fost înainte de Dacia,iar acum va fi invers:Dacia va trage Tracia” a glumit Gabi Bugnar. Ca să demareze proiectul,fostul producător TV a apelat la fonduri europene şi a primit o finanţare de 25.000 de euro.