Vezi ce boli poţi trata cu folia de aluminiu

1 74022 original jpg jpeg

Folia de aluminiu este folosită des pentru împachetarea mâncării, însă, între timp a fost descoperit faptul că deţine şi proprietăţi curative.

Beneficiile foliei de aluminiu în tratarea afecţiunilor

Specialiştii ruşi şi chinezi au descoperit că folia de aluminiu poate fi folosită pentru atenuarea durerilor din diferite părţi ale corpului. Iniţial,această metodă a fost utilizată în medicina tradiţională chineză,apoi studiată de cercetătorii ruşi.Totodată,medicul austriac Wilhelm Reich,a descoperit o modalitate inedită de tratare a unor afecţiuni. Răceala,radiculita,spondiloza cervicală sau guta,sunt doar câteva dintre ele.

Citeşte şi:Foloseşti folia de aluminiu când găteşti? Vezi la ce te expui

Tot ce trebuie să faci este să înfăşori direct pe piele cu partea lucioasă a foliei zona afectată,apoi s-o fixezi cu un bandaj. Folia de aluminiu reflectă biocurenţii înapoi spre meridianul energetic de unde ei se formează şi durerea dispare,deoarece folia are efect antiinflamator.

poate fi folosită şi dacă durerea persistă la nivelul cotului,spatelui,braţelor,gambelor şi al articulaţiilor. În plus,o poţi utiliza şi în cazul afecţiunilor precum nevralgie sciatică,reumatism,artrită şi calcificare.

Potrivită pentru eliberarea frigului din corp

Înveleşte picioarele cu 5 sau 7 bucăţi de folie de aluminiu,împăturite cu bumbac după fiecare strat de folie. Lasă învelişurile să acţioneze 60 de minute,apoi dezveleşte picioarele şi repetă tratamentul după 2 ore.

Citeşte şi:De ce sunt periculoase oalele de aluminiu

9fe36d7da15d0ae039011af2bfff68c6 jpg jpeg

Tratează reumatismul

Folia de aluminiu este un puternic antiinflamator. Acest lucru înseamnă că poţi trata reumatismul. Înveleşte picioarele şi încheieturile. Procedeul este acelaşi ca la eliberareafrigului de corp. Repetă procesul timp de o săptămână. În funcţie de rezultatul pe care-l vei obţine,faci o pauză şi repeţi tratamentul până când durerea va dispărea.