VIDEO: Schimbă aspectul locuinţei tale cu oglinzi

energiile negative din casă jpeg

Atunci când îţi decorezi casa, te poţi folosi de diverse trucuri pentru a-i schimba total înfăţişarea. Printre aceste trucuri se regăsesc şi oglinzile, care îţi pot transforma casa într-o locuinţă mult mai spaţioasă dar şi stilată.

Efect de ferestre false

Cu ajutorul oglinzilor,poţi crea efectul de ferestre false în casa ta,ceea ce va da impresia de spaţiu mai mare. De preferat ar fi ca aceste oglinzi să fie poziţionate lângă pat,una în partea stânga şi una în partea dreaptă. Astfel lumina din cameră va fi reflectată în oglinzi. Poţi crea din lemn forme de X pe oglindă pentru a avea aspectul unei ferestre şi rame pe măsură.

Decorează mesele cu oglinzi

Dacă ai o masă sau o noptieră mai veche,deteriorată,schimbă-i aspectul cu o oglindă pe care o pui deasupra ei. Pentru un efect garantat,pune pe masa respectivă un vas argintiu pentru a crea impresia de luminozitate şi pentru un aer de eleganţă.

Decorează pereţii cu oglinzi

Dacă te-ai săturat de tablourile pe care le vezi în absolut orice locuinţă,optează pentru oglinzi în diferite forme cu care să îţi decorezi pereţii camerelor.

Foloseşte-le în bucătărie

Dacă te numeri printre persoanele care nu au ferestre la bucătărie sau care au un spaţiu prea mic,nu ezita să te foloseşti de oglinzi pentru a schimba aspectul bucătăriei tale. Foloseşte oglinzi pentru dulapurile tale. Vei crea impresia de spaţiu mult mai mare.

Casa oglinzilor

Dacă chiar vrei ca locuinţa ta să iasă din tipare,foloseşte cât mai multe oglinzi pentru a o decora. Poţi opta pentru oglinzi în diferite forme,cu ramă neutră pentru un aspect mai elegant.