Vrei să atragi banii în casa ta? Uite un truc simplu

1 73959 original jpg jpeg

Dacă vrei să introduci în casa ta energie pozitivă şi prosperitate, această plantă poate fi exact ceea ce ai nevoie.

Potrivit Feng Shui,oricine are planta Crassula în locuiţă este considerat a fi pe drumul cel bun spre noroc,deoarece această plantă aduce bani şi prosperitate în casa proprietarului său.

În afară de un copac care se îngroaşă odată cu vârsta,această plantă are frunze cărnoase,lucioase şi netede,de culoare verde jad. Noile tulpini care cresc au aceeaşi textură şi culoare ca şi frunzele;cu toate acestea,ele devin maronii şi lemnoase după un anumit timp.

În ceea ce priveşte îngrijirea,această plantă nu este pretenţioasă. În cazul în care e plantată într-o groapă mai mare,aceasta se poate dezvolta armonios. Ca în cazul celor mai multe plante de casă,Crassula solicită multă lumină,aşa că,dacă doreşti să prospere,pune-o într-un loc  cu mult soare.

Pe de altă parte,are cerinţe foarte mici de apă,aşa că,dacă îi pui prea multă apă poate începe să moară. Cel mai bun moment pentru a o uda este atunci când solul din ghiveci a devenit uscat. În timpul iernii,ai nevoie doar să menţii solul umed.

1cbb2c0e97a036bf7bb9d99319867eb1 jpg jpeg

Această filozofie veche chinezească recomandă că cel mai bun loc pentru această plantă este pe partea dreaptă de la intrarea principală din casa ta. Ar trebui să fie,de asemenea,cu faţa spre nord.

În afară de a avea legătură cu norocul şi prosperitatea,Crassula se crede că ar conţine uleiuri eterice şi are efecte pozitive atât asupra energiei mentale,cât şi fizice pentru oameni.