Ce tip parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Fiecare zodie are caracteristici distincte pe care le atribuim fiecăreia dintre noi, astfel că, orientându-ne în funcție de semnele zodiacale, putem descoperi ce parfumuri ni se potrivesc astfel încât să ne scoată în evidență personalitatea.

image

Descoperă în acest articol care este parfumul potrivit pentru tine.

Parfumul potrivit pentru zodiile de apă

Persoanele care sunt născute în zodii de apă precum zodiile Pești, Rac sau Scorpion sunt cunoscute ca având o energie emoțională foarte puternică care uneori pare să îi domine și să le dicteze comportamentul. Fiind foarte pasionale, femeilor născute sub aceste semne zodiacale li se potrivesc parfumurile dulci, care te fac să te îndrăgostești instant de persoana care le poartă. Un astfel de parfum este și Signorina de la Salvatore Ferragamo. Cu un stil sofisticat și un miros dulce acompaniat de note citrice și nucă de cocos, parfumul Signorina va scoate cu siguranță în evidență personalitatea romantică a nativilor din zodiile de apă.

Parfumul potrivit pentru zodiile de foc

Semnele zodiacale guvernate de foc sunt Berbecul, Leul și Săgetătorul. Femeile născute sub aceste semne zodiacale pot fi recunoscute chiar și de la cea mai mare distanță, deoarece sunt impulsive, iubitoare de acțiune și mereu gata de atac. Totodată, nu uită să fie disciplinate și nu acceptă să facă compromisuri decât în cazul în care se află o miză foarte mare în joc.

Pentru astfel de femei, cele mai potrivite parfumuri sunt cele îndrăznețe, cu un miros puternic care nu trece neobservat. Un astfel de parfum este și Alien de la Mugler. Cu o aromă unică, Alien parfum este un produs floral derivat din note puternice de cașmir, chihlimbar și iasomie. Încă de la apariție, parfumul Alien a rămas printre preferatele femeilor îndrăznețe și ambițioase.

Parfumul potrivit pentru  zodiile de aer

Zodiile Vărsător, Gemeni și Balanță sunt recunoscute ca fiind speciale datorită capacității lor de adaptare la situații neobișnuite. Deși la prima vedere par a fi mai degrabă misterioase și introvertite, femeile născute în zodiile de aer pot fi persoane extrem de sociabile dacă se află în preajma persoanelor potrivite. Pentru a atrage atenția unei astfel de femei, trebuie să fii preocupat mereu de dezvoltare personală, logică, analiză și sinteză.

Deși liniștite în cea mai mare parte a timpului, femeile din zodiile de aer pot fi capabile de ieșiri cu adevărat furtunoase în momentul în care se simt nedreptățite, astfel că imprevizibilul este o caracteristică importantă a personalității lor.

Un parfum potrivit pentru o astfel de zodie este Crystal Noir de la Versace. În primele secunde după aplicarea pe piele, simți o aromă senzuală și delicată de ghimbir, gardenie și bujor, iar mai apoi, până să te obișnuiești, aroma se transformă într-un miros puternic accentuat de nucă de cocos, lemn de santal și mosc. Imprevizibil, la fel ca și femeile care îl poartă, parfumul Crystal Noir este potrivit pentru femeile misterioase care se dezvăluie doar persoanelor pe care ele le consideră capabile să facă o asemenea descoperire.

Parfumul potrivit pentru zodiile de pământ

Pământul domină zodiile Taur, Fecioară și Capricorn, conferindu-le o stabilitate puternică în realitatea lumii externe. Cu un simț extraordinar al responsabilității și mereu cu picioarele pe pământ, femeile din zodiile Taur, Fecioară sau Capricorn sunt mereu raționale și nu iau niciodată decizii pripite, bazate pe sentimente. Înclinate mai degrabă spre domeniul științelor exacte și spre cel al științelor naturii, femeile din zodiile de pământ dau dovadă de o atitudine de lider, păstrând în același timp o doză de altruism de care se bucură cei care le înconjoară.

Un parfum potrivit pentru astfel de femei este Alive de la Hugo Boss cu note discrete și ușor conservatoare de coacăze negre, măr, scorțișoară, măslin, cedru și lemn de santal.

Indiferent de semnul zodiacal sub care te-ai născut este bine să te mândrești cu caracteristicile personalității tale și să le scoți în evidență cu parfumul potrivit. Inspiră-te din sfaturile pe care le-ai citit în acest articol și alege parfumul potrivit pentru tine.

sursă foto: freepik.com



Recente

Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg