Cobză de răcit? Treci pe natural!

1 83993 original jpg jpeg

„Eu nu răcesc niciodată!” – Toţi cunoaştem pe cineva care face această afirmaţie când se discută despre răceli sau când vine sezonul acestora. Cu toate acestea, nu există persoană care să nu fi răcit, iar când simptomele răcelii sau gripei te invadează, este bine să ştii că poţi lupta şi natural împotriva lor.

Suplimentul alimentar pe bază de extracte naturale standardizate Propolis C Răceală & Gripă se administrează de la primele simptome de raceală şi gripă, fiind disponibil în două variante: pentru copii de peste un an – Propolis C Răceală şi Gripă Kids şi pentru copii peste 12 ani şi adulţi – Propolis C Răceală şi Gripă Adulţi. 

image

Propolis C Răceală şi Gripă are acţiune imunostimulatoare puternică, conţinând o doză semnificativă de vitamina C (de 5 ori mai mare decât doza zilnică recomandată), tinctură de propolis, extract de echinacea (un ingredient cunoscut pentru creşterea capacităţii de apărare a organismului) şi extracte din fructe de soc şi măceş. Fără zahăr, dar cu gust plăcut de zmeură. 

image

1 plic/zi de Propolis C Răceală şi Gripă pentru putere maximă în lupta cu răceala. Poate fi asociat cu antiinflamatoare şi antipiretice.

Pentru mai multe informaţii accesaţi http://www.stopraceala.ro.