Cum să alegi cele mai bune aparate de epilat

Pielea netedă este importantă mai ales pentru femei. Fie pentru picioare, axile, zona facială sau pentru zona intimă, există multe modalități de a îndepărta părul ușor sau mai putin delicat.

image

 Poți găsi diferite versiuni de aparate de epilat și cu un număr diferit de pensete, care sunt folosite pentru epilare. După cum arată diferite teste ale epilatorului, cu cât sunt instalate mai multe pensete într-un dispozitiv, cu atât va fi mai ușor procesul de epilare.

Dispozitivele cu pensete promit cel mai bun rezultat și anume, piele netedă timp de până la șase săptămâni. Fără a cumpăra diferite benzi pentru diferite părți ale corpului și fără să cheltui mai mulți bani într-un salon de înfrumusețare, poți utiliza un aparat de epilat pentru a îndepărta părul nedorit din diferite părți ale corpului. Au fost create aparate de epilat pentru picioare, față și corp, cu diferite capete, spre exemplu pentru buza superioară sau pentru sprâncene. Datorită acestor atașamente diferite, un aparat de epilat pentru femei poate fi folosit și pe față și alte zone ale corpului. 

Aparate de epilat – Ce sunt și cum funcționează?

Un aparat de epilat obișnuit, îndepărta părul de pe corp sau față, iar rezultatele se mențin timp de până la șase săptămâni. Aspectul epilatoarelor amintește de aparatele de ras electrice. Aparatele de epilat nu funcționează cu lame, ci cu pensete. Practic, există multe modele de aparate de epilat foarte asemănătoare între ele.  Acestea diferă prin numărul de pensete și atașamente. Cu cât există mai multe pensete, cu atât rezultatul este mai bun. Penseta rotativă smulge părul, inclusiv rădăcinile, atunci când treci dispozitivul peste zonele cu păr. Rezultatul este o piele fină, fără păr, care se menține până la șase săptămâni. În plus, părul corpului crește din nou mai subțire după aceea. Acest lucru face ca îndepărtarea părului să fie și mai confortabilă și mai eficientă. Unele tipuri de epilatoare au și funcții suplimentare, de exemplu există epilatoare în combinație cu o funcție de bărbierit sau răcesc pielea în același timp pentru a reduce durerea.

Pensete: cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine

Numărul de pensete de pe un aparat de epilat este un bun indiciu pentru timpul de epilare. Dacă sunt doar câteva, atunci trebuie să treci peste părțile păroase ale corpului de mai multe ori până când pielea este complet epilată. Cele câteva pensete de obicei, nu ajung să prindă tot părul dintr-o singură mișcare. Cu cât există mai multe pensete, cu atât epilarea este mai rapidă și mai blândă. Acesta este un avantaj pentru pielea sensibilă. În consecință, ar trebui să existe cel puțin 30 - 40 de pensete. În general, un un aparat de epilat nu poate avea niciodată destule pensete, pe cât ți-ai dori.

Aparate de epilat rezistente la apă

Aparatele de epilat rezistente la apă oferă o epilare deosebit de blândă, eliminând durerea în timpul procesului de înfrumusețare. Pentru ca acest lucru să funcționeze, epilatorul trebuie să fie impermeabil. Nu toate modelele sunt impermeabile, și de aceea, trebuie să ții cont de indicatorul „Umed și uscat” sau ceva similar.Recente

obezitate jpg
femeie care se tunde  sursa   Shutterstock jpg
Intepatura de albine  jpg
azil de batrani png
apa termala femeie zambind jpg
Cartofi noi cu pui la cuptor  Sursa foto shutterstock 1068893642 jpg
freepik com 2 jpg
Tort cu frisca si capsuni  Sursa foto shutterstock 2150379391 jpg
ameteli jpg
freepik com jpg
shutterstock 181934495 jpg
Nelly Furtado jpg
Î i dore ti sa ara i mereu impecabil Iata Top 5 modalita i prin care te po i asigura ca vei arata mereu irepro abil  jpg
Siropul de tuse periculos pentru copii  Sursa foto shutterstock 65331178 jpg
50 de ani jpg
moda jpg
Vizita la ginecolog  Sursa foto shutterstock 2140229091 jpg
shutterstock 1184461372 jpg
Piele sanatoasa jpg
Picture13 png