Cum să faci pantofii să-ţi vină perfect de la prima purtare. Ce să faci cu încălţămintea nouă care nu e comodă

Cum să faci pantoii să ţi vină perfect de la prima purtare  Ce să faci cu încălţămintea nouă care nu e comodă jpeg

Când vine vorba despre evenimentele speciale, o regulă nescrisă pentru femei este aceea că trebuie să-şi cumpere pantofii potriviţi cu câteva săptămâni înainte.

Asta pentru că încălţările noi sunt destul de dificil de purtat. Materialul din care sunt confecţionaţi pantofii eleganţi este unul destul de solid, el devenind confortabil pentru picior abia după câteva purtări.

Persoane destul de indecise atunci când vine vorba despre haine, femeile întâmpină probleme în asemenea situaţii. Astfel că le este destul de dificil să decidă care vor fi pantofii perfecţi pentru rochia aleasă. Din acest motiv, ele aleg încălţările în ultimul moment şi au e suferit după, deoarece pantofii noi le lasă o mulţime de dureri.

Citeşte şi: Papuci de plajă la modă 2019. Cinci modele care se poartă în această vară

Cum trebuie procedat în astfel de situaţii? Un truc vechi şi simplu de pus în aplicare te va scuti de zeci de dureri de picioare.

Ai nevoie de: • o pereche de şoşete groase • pantofii în cauză • un uscător de păr

Nimic mai simplu! Încalţă şoşetele, apoi pantofii pe care vrei să-i lărgeşti. Setează uscătorul de păr la cea mai mică viteză, apoi plimbă-l pe deasupra încălţărilor, la o distanţă de aproximativ 30 de centimetri, pentru 4-5 minute. Aerul cald va permite pantofilor să se lărgească şi se aşeze mai bine pe picior.

De astăzi poţi spune adio durerilor provocate de încălţările noi!

Citeşte şi: De ce nu e recomandat pentru copii mai mici să refolosească papucii fraţilor mai mari