Cum să-ţi impresionezi mama de Crăciun. 3 idei care nu dau greş

1 whatsapp image 2020 12 15 at 10 26 35 jpg jpeg

Crăciunul şi vacanţa de iarnă sunt sinonime cu timpul petrecut alături de cei dragi şi, de multe ori, este singură perioadă a anului în care familiile se reunesc în acelaşi loc. De la mersul la cumpărături şi gătitul împreună, la colindatul prietenilor şi deschiderea de cadouri, fiecare familie are propriile tradiţii pentru această perioadă.

Pe lângă asta, sărbătorile petrecute în familie au un impact pozitiv asupra stării de spirit, după cum spune un studiu publicat în publicaţia Irish Times.

Crăciunul este o poveste cu oameni fericiţi pe care o retrăim în fiecare sfârşit de decembrie. Şi cine sunt cei mai fericiţi oameni din această poveste minunată, dacă nu mamele care îşi văd copiii din nou acasă.

Am pregătit pentru tine câteva sfaturi despre cum poţi să-ţi impresionezi mama de Crăciun, indiferent că veţi petrece sau nu, împreună, sărbătorile de iarnă.

Un cadou făcut de tine

Un cadou făcut de tine, cu siguranţă o va impresiona pe mama ta. O scrisoare în care îi spui cât de importantă este pentru tine, la care ataşezi un buchet din florile ei preferate este unul dintre cele mai frumoase cadouri de Crăciun. Desigur, te poţi gândi la orice – o vază pictată, un tablou din cuie şi aţă sau un colier din pietre semipreţioase – faptul că acest cadou este gândit şi creat de tine îl va face extrem de valoros.

Şi dacă ai găsit cadoul perfect, nu uita să îl împachetezi frumos. Blogul Lemons and Gin recomandă metoda Furoshiki, o metodă de împachetare tradiţională japoneză în care poţi folosi un material textil în loc de hârtie. Sărbători fericite!

Oferă-i un obiect personalizat

Obiectele personalizate sunt perfecte pentru orice ocazie. De ce? Pentru că pot transmite foarte uşor un mesaj sau readuce la viaţă o amintire. O cană de cafea pe care scrie „Cea mai bună mamă” sau un album foto în care ai adăugat fotografii cu voi doi, o vor face să se simtă specială şi iubită.

Fii alături de ea

Ştim foarte bine faptul că mamele sunt femeile care pretind că au totul, chiar dacă de cele mai multe ori nu e aşa. Chiar dacă îţi spune că nu vrea să primească nimic, Crăciunul acesta oferă-i cel mai frumos cadou palpabil pe care şi-l poate dori. Pe tine. Oferă-i timp din timpul tău şi fii alături de ea, măcar la masa tradiţională de Crăciun. E un moment oportun să depănaţi amintiri şi să guşti din nou din bunătăţurile pe care le-a pregătit cu atâta drag. O îmbrăţişare şi un „Sărut-mâna pentru masă” îi vor umple cu siguranţă inima cu bucurie.

Sursă foto: freepik.comRecente

Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece  Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate  jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic  jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg
Cum sa ti mentii urechile curate in mod corect  Sursa imagine shutterstock 1689079585 jpg
2 jpg
haine pentru doamnele cu parul carunt jpg
Efectele secundare ale pastilele pentru somn jpg
Regina adâncurilor, scufundări  sursa   Shutterstock jpg
otet jpg
Click! pofta buna jpg
Cele mai bune alimente pentru rinichi  jpg