Dezvoltarea sănătoasă şi armonioasă a copiilor – prioritatea numărul 1 a părinţilor

1 750 x563 clickpentrufemei ro png png

Zeci de teme de făcut, numeroase activităţi educative, fotbal, baschet, tenis, lecţii de balet sau pian. Copiii sunt suprasolicitaţi zilnic, din cauza presiunii tot mai mari care se pune pe ei pentru a fi mici genii, încă de când sunt în scutece. Pentru a-i proteja, trebuie să le oferim o alimentaţie adecvată şi să-i ferim, pe cât posibil, de boli şi eforturi excesive. Nu în ultimul rând, trebuie să contribuim la dezvoltarea lor, suplimentându-le alimentaţia cu minerale şi vitamine menite să le asigure un sistem imunitar puternic şi rezistenţă.

Dezvoltarea sănătoasă şi armonioasă a sistemului osos al celor mici este crucială, pentru că el este cel care susţine întreaga greutate a corpului. În plus, asigură o postură corectă. De aceea, este necesar să pui accent pe oferirea unui aport substanţial de substanţe nutritive care întăresc şi ajută la dezvoltarea oaselor.

Este importantă o dietă variată şi echilibrată, astfel încât să le oferi celor mici cât mai multe vitamine şi minerale cu putinţă. Schimbă periodic fructele, pentru a le oferi diversitate. După cum ştii deja, copiii se plictisesc extrem de repede, inclusiv de ceea ce mănâncă.

Cine-i mic şi bea lăptic? Încearcă să-l convingi pe cel mic să consume cât mai multe lactate, pentru un aport considerabil de Calciu, mineralul obligatoriu pentru oase puternice. Nu reuşeşti deloc să-i convingi despre importanţa lactatelor din alimentaţie? Atunci apelează la un supliment alimentar ce conţine o doză considerabilă de Calciu, uşor de administrat şi cu gust delicios.

Minerale şi Vitamina D3 pentru copilul tău!

Oase sănătoase, imunitate puternică! Aceasta este deviza NOULUI produs pentru copii de la DoppelherzDoppelherz aktiv Calciu + Magneziu + D3 pentru copii. Sănătatea copilului tău devine o prioritate încă dinainte de a-l cunoaşte. De aceea, în perioada de creştere a celor mici şi grija părinţilor pentru asigurarea tuturor vitaminelor şi mineralelor de care are nevoie, creşte. Acest supliment alimentar se recomandă copiilor cu vârste între 3-12 ani şi adolescenţilor între 12-18 ani. Produsul este disponibil în farmacii.

2 imagini interior advertorial 2 png png

Oferă-i un aport alimentar corect şi echilibrat în permanenţă cu Doppelherz aktiv Calciu +Magneziu + D3 pentru copii. Datorită formulei lichide orale, special creată pentru copii, este uşor de administrat (doar 10 ml/ zi). În plus, are gust delicios de portocale. Cu 300 mg Calciu şi  100 mg Magneziu per 10 ml, pentru creşterea şi dezvoltarea normală a oaselor la copii. Conţine Vitamina D pentru funcţionarea normală a sistemului imunitar la copii, plus Zinc şi Mangan.

Calciul este important atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Este bine cunoscut faptul că, în perioada de creştere, copiii au tendinţa de a imita comportamentul părinţilor. Aşadar, dacă te va vedea pe tine că eşti un mare iubitor al lactatelor, cu siguranţă va începe şi el să le prefere.

Calciul este depozitat în oase şi contribuie semnificativ la stabilitatea osoasă. În organismul uman există între 1 şi 1,5 kilograme de Calciu, din care 99% sunt stocate în oase şi dinţi.

Organismul nostru se schimbă în timp şi, în consecinţă, nevoile nutriţionale ale fiecărui individ variază. Desigur, acest lucru se aplică şi în cazul acestui mineral. Oferirea unui aport substanţial de Calciu organismului este importantă, în special în copilărie şi în adolescenţă. Întrucât în ​​această fază scheletul creşte enorm, se obţine o masă osoasă maximă de până la 90%. Numai în cazul în care copiii şi adolescenţii beneficiază în mod corespunzător de calciu în această perioadă, oasele pot fi mineralizate în mod optim - şi astfel se formează baza pentru oasele sănătoase.

Vitamina D - susţine calciul din oase

Vitamina D contribuie, de asemenea, la dezvoltarea normală a oaselor. În special la cei mici şi în perioada de creştere , trebuie să se acorde atenţie sporită asigurării unui aport adecvat de vitamina D, deoarece lipsa ei poate conduce duce la rahitism.

Ştim cu toţii că vitamina D este denumită în mod obişnuit "vitamina soarelui", deoarece corpul nostru o poate produce sub influenţa razelor soarelui. Cu toate acestea, studiile arată că această producţie proprie este adesea insuficientă. În plus, nu foarte multe alimente conţin Vitamina D. De aceea, este important să ne ajutăm atât pe noi, cât şi pe cei mici cu  suplimente alimentare care o conţin.

În gama Doppelherz pentru copii se regăsesc şi alte produse pentru cei mici, cu vitamine şi minearale benefice pentru creşterea şi dezvoltarea lor armonioasă: capsulele masticabile Doppelherz aktiv Omega-3 + Vitaminele A,C,D,E şi forma orală lichidă Doppelherz system Omega-3 Family. Descoperă-le pe toate şi oferă-i copilului tău aportul de vitamine şi minerale de care are nevoie!

foto gama dh copii final advertorial png png
4 medicament jpg jpeg


Recente

durere in gat jpg
Tu iti asiguri suficienta Vitamina D iarna Sursa imagine Pixabay jpg
animal care doarme sursa  Shutterstock jpg
Paturile ponderate stimuleaza melatonina Sursa imagine shutterstock 751827643 jpg
dinți, zâmbet sursa  shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (10) jpg
Ce simptome da boala streptococica Sursa imagine shutterstock 2178458807 jpg
vinuri medicinale shutterstock 459282892 jpg
clickpentrufemei jpg
mamă alergică la copil sursa  Shutterstock jpg
planta de gradina iarna jpg
Bebelus care plange jpg
vitamina D jpg
Filme de Craciun de evitat cand esti cu copiii Sursa imagine shutterstock 1868925283 jpg
sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic jpg