Cel mai puternic amestec natural pentru subţierea taliei şi combaterea celulitei

bauturi jpeg

Fie că vrei să slăbeşti sau să scapi de aspectul de coajă de portocală, poţi obţine rezultatul dorit prin consumul unui amestec natural care poate fi consumat ca gustare sau în locul mesei de dimineaţă ori a cinei.

De ce ingrediente ai nevoie

Iaurt grecesc-deoarece stimulează arderea depozitelor de grăsimi,reglează metabolismul şi susţine buna digestie,datorită bacteriilor bune pe care le conţine.Fructe de pădure (afine,căpşuni,zmeură,coacăze)-abundă în antioxidanţi puternici,mai ales vitamina C care stimulează producţia de colagen din piele şi menţine buna funcţionare a sistemului imunitar.Ghimbir-stimulează circulaţia sângelui,mai ales la nivelul pielii,inhibă apetitul alimentar şi intensifică procesul de ardere a grăsimilor din corp.Banană-deoarece conţine în cantităţi mari potasiu,acest fruct previne retenţia de apă în organism care,printre alte efecte neplăcute,accentuează aspectul de coajă de portocală. În plus,banana stimulează digestia şi menţine senzaţia de saţietate mai mult timp. 

Cum se prepară băutura

Ingredientele se amestecă bine în blender. Pentru prepararea unui pahar din această băutură,ai nevoie de un iaurt sărac în grăsimi,câteva fructe de pădure,o banană şi o bucăţică foarte mică de rădăcină de ghimbir,întrucât este foarte iute. Mai poţi adăuga puţină scorţişoară,câteva frunze de mentă,miere sau 3-4 migdale.

Credit foto:www.explorehealthyfood.com.