Dieta Adelinei Pestriţu cu care a slăbit după naştere

41915691 2174095675936804 7960204889332645888 n jpeg

A devenit mămică pentru prima dată în urmă cu câteva săptămâni. Şi este un rol care îi vine ca o mănuşă. Dar fanii ei, mai ales domnişoarele, sunt curioase în legătură cu alt aspect. Şi anume cum dă Adelina Pestriţu kg jos după naştere!

Vedeta tv a mărturisit pe blogul ei cum a slăbit. Pe lângă alăptare, a ţinut o dietă creată de ea. Nu a fost la nutriţionist pentru a cere sfaturi. S-a axat pe mult peşte şi legume verzi. A renunţat la grăsimi şi la zahăr.

"Dragile mele, astăzi vom vorbi puţin despre meniul unei femei care îşi doreşte să slăbească după cele nouă luni, în care a acumulat kilograme fără număr şi fără voia ei:).

Eu sunt una dintre ele. În cele nouă luni de sarcină am acumulat nu mai puţin de 14 kilograme. Fix în ziua în care am născut, m-am urcat pe cântar şi mi-a arătat o suma rotundă, precum coapsele mele.:)) Şi culmea, nu era numărul de telefon, ci greutatea mea.

image

Astăzi, la nici 2 luni după ce am născut, simt cum se pierd kilogramele, însă fără prea mari eforturi. Sau, cel puţin asta este părerea mea. Am ales un meniu nu foarte vast, însă destul de sănătos, săţios şi care să mă ajute să dau jos surplusul de kilograme nedorite.

Culmea este că, odată cu trecerea celor 7 săptămâni, nici senzaţia de foame nu o mai am. Organismul meu a înţeles că trebuie să mă ajute, mai ales că au trecut cele 6 săptămâni de lăuzie, şi totul pare să reintre în normal. Depinde mult de modul de revenire al fiecăreia dintre noi. Ceea ce vă recomand este să vă “ascultaţi” ritmul de slăbire al organismului vostru. Nu o să dea greş niciodată. Corpul vă spune cu exactitate când este pregătit pentru o schimbare şi când trebuie să mai aşteptaţi. În prima săptămână de după naştere am dat jos o mare parte din kilogramele nedorite, apoi am făcut un blocaj pe cântar. Nici la deal, nici la vale, aşa că am decis să nu-mi execut corpul ca în armata, ci să fiu înţelegătoare cu el. Este firesc. Nu putem forţa nota, indiferent cât de tare ne-am dori acest lucru. După acest scurt blocaj de 4 săptămâni, mi-am revenit şi kilogramele se topesc din nou cu succes.

image

Ciudat sau nu, fără să mă bazez pe vreo dietă anume a vreunui nutriţionist celebru, am consumat numai peşte cu broccoli şi salată verde cu lămâie şi puţin ulei de măsline. Nu pot spune că este varianta corectă, pentru că organismul are nevoie şi de grăsimi, carbohidraţi, chiar şi puţin zahăr. Nu mai ştiu ce gust are o prăjitură. În aproape 2 luni, am mâncat doar 2 clătite şi zaharină folosită în cafeaua de dimineaţă.

Chiar mă declar surprinsă de faptul că nu îmi este poftă de altceva, cum de mai pot consuma somon şi încă nu m-am ales cu branhii pe corp. Glumesc! Mă simt bine şi, mai ales atunci când văd că apar rezultatele. Pe lângă grăsimea pe care o dau jos, pierd vizibil şi aspectul cojii de portocală, mai exact apa reţinută în tot acest timp. Mi-au mai rămas doar 3 kg cărora le voi veni de hac în curând. Somonul îmi este aliat.

image

Dacă treceţi printr-o perioadă în care vreţi să slăbiţi rapid, încercaţi asta! Însă, nu uitaţi că orice slăbit rapid poate avea şi repercusiuni, aşa că vă recomand să folosiţi uleiul de migdale sau cocos, însă pe corp, nu în mâncare. Sigur nu vă doriţi să vă alegeţi cu nişte vergeturi inestetice sau piele lăsată. Dacă totuşi senzaţia de foame apare, păcăliţi-vă stomacul cu multă apă şi migdale sau caju. Urmaţi această “somodietă”, ca să o denumesc într-un fel, doar dacă ştiţi că nu aveţi probleme cu sănătatea, astfel încât să nu cauzaţi alte afecţiuni grave.

Sănătatea este pe primul loc. Şi, nu uitaţi, comunicarea cu organismul vostru este esenţială. Baba suferă la frumuseţe! Da! Este adevărat! Succes, doamnelor!", a mărturisit Adelina Pestriţu pe blogul ei.



Recente

interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional  Sursa foto shutterstock 715595482 jpg