Felicitari de dragoste de care sa te indragostesti

1 1 jpg jpeg

Ziua Îndrăgostiţilor este ziua magică când toată lumea sărbătoreşte oficial cel mai mare sentiment dintre toate, dragostea. Este şi ziua în care oamenii trebuie să îşi exprime oficial, in scris sau prin viu grai, sentimentul maret. Daca esti timid sau un orator mai putin patimas, noi te sfatuim sa lasi o felicitare sa vorbeasca pentru tine. Suna cliseu, stim, dar să fim sinceri, exprimarea orala a celor mai intime sentimente poate fi cel mai greu lucru pentru unii dintre noi. În plus, trimiterea de felicitari în ziua V este un ritual prin care toţi iubaretii trebuie să treacă.

Există o mulţime de magazine şi aplicaţii care să iti ofere o felicitare fizica sau virtuala gata pregătita, doar tu poti spune cu adevarat ce simţi pentru perechea adorata. Şi numai tu poţi arăta că tot ce ai nevoie este doar o poza reusita, iar restul este floare la ureche. Iată cum să faci alegerea unei imagini pentru felicitarea V incredibil de facila şi chiar distractivă:

Sincere felicitari din inima

Aceasta ar presupune că deţineţi informatii pretioase si minuţioase ale preferinţelor si plăcerilor destinatarului. Aici ai nevoie de o felicitare care să ii arate persoanei iubite exact ceea ce vrea să vadă: maşini de epocă, bomboane, un tort uriaş, animale de companie, apusuri de soare, îmbrăţişări, inimi, nori, forme geometrice, Luna sau stelele. Unii pot dori să vadă felicitari cu modele simple, altora le plac felicitari cu modele complexe, mesaj si design intortocheat, în timp ce alţii vor iubi pur şi simplu „Te iubesc” pe o bucată de hârtie. Şi ştii ce ar merge excelent pe o simplă bucată de hârtie? O bordura colorata, sa arate ca ti-ai dat cat de cat silinta. Toate sunt personalizate, alese de tine, cu manuta ta, sincer si din inima.

2 2 jpg jpeg

Fotografie oferita de Dreamstime

Cat de dulce!

Ştiai că vorba dulce mult aduce? Acelaşi lucru este valabil şi pentru imagini, astfel încât mizeaza pe o imagine dulce pentru felicitare. Daca esti o fire romantica, mergi până la capăt, pune niste sentimentalisme şi dulcegarii. Este ziua in care posit abuza de roz, de inimioare, baloane, sărutări, bomboane de ciocolată, buze, roşu şialtele asemenea. Nu veţi da greş niciodată cu imagini clasice cu buchete de flori, cutii de ciocolată, căţeluşi drăguţi şi pisoi pufosi. Daca mai adaugati si niste flori sau dulciuri pe bune, mergeti la sigur.

Cata iubire!

Dragostea este în ... felicitare. Oamenii scriau poezii pentru ziua V. Încă o fac, dar funcţionează mai bine dacă o si arăţi. Quod erat demonstratum? Totul la vedere. Aceasta înseamnă că trebuie să alegeţi o imagine cu o afirmaţie, una care spune mai mult decât te iubesc. Imaginile care transmit mesaje de tipul „Vreau să îmbătrânesc cu tine” şi „Te iubesc mai mult decât cafeaua de dimineaţă” fac minuni, dar poţi găsi şi imagini care spun „aş merge la jocul de fotbal pentru tine” sau roagă subtil jumătatea ta să ti se alăture într-o călătorie în jurul lumii. Idei sunt o mie, poti personaliza orice.

3 3 jpg jpeg

Fotografie oferita de Dreamstime

De la mine pentru tine

Acest lucru înseamnă că cardul dvs. ar trebui să arate că aţi trecut prin foc sa gasiti felicitarea potrivita. Spuneti-i sufletului pereche că este super special/a şi aţi ales felicitarea în consecinţă. Poate fi romantica, amuzanta, misterioasa, picanta sau chiar sa tachineze. Trebuie să fie ceva foarte original, trebuie să vină din inimă şi ar trebui să spună un adevăr despre persoana iubită, de preferinţă ceva ce apreciezi foarte mult la celalalt, daca nu cel mai mult. „Îmi place de mine, îmi place de tine” poate fi tradus într-o imagine care arată ceea ce de fapt îmi place cel mai mult la tine. Fizicul sau creierul? Faptul că mă enervezi, mă faci să zâmbesc sau că-mi ţii mâna când am nevoie cel mai mult? Îţi aduc bere, îmi aduci bomboane, există o imagine pentru fiecare situatie care se lasa cu sentimente de iubire.

Este si amuzant

Ziua de Valentin este o sarbatoare serioasă, si chiar va sfatuim sa o luati foarte in serios, pentru binele dvs. Dar să nu fim chiar atat de serioşi. Un pic de umor nu face rău niciodată nimănui, trebuie doar să fii atent ladestinatar. Unii oameni s-ar putea să iti ia prea in serios intentiile. Astfel, ‘Esti sefa inimiii mele’ sau ‘Hai sa trecem la lucruri serioase’ pot merge foarte bine pe o imagine explicita, dacă persoana iubită are un bun simţ al umorului. Fii creativ şi amuzant şi pune un zâmbet pe chipul destinatarului. Este si asta o dovada de mare iubire.

Aşadar, dacă nu iti gasesti cuvintele potrivite in ziua Sf. Valentin, imaginile te vor salva cu siguranţă. Şi vorbind despre felicitari, iata o colecţie excelentă de imagini de unde puteţi alege.