FOTO Animalele de companie ale celebrităţilor. Au mai mulţi urmăritori decât ai crede

20 46299960 373420246557632 2217062353983394539 n jpg jpeg

Vedetele au mult mai mulţi admiratori pe reţelele de socializare decât ţi-ai putea imagina, dar probabil că nu te-ai gândit vreodată că şi animalele lor de companie au urmăritori de ordinul sutelor de mii.

Uneori, paginile de Facebook sau de Instagram a unei celebrităţi nu este suficient de încăpătoare pentru cât de mulţi urmăritori au. Probabil că de aceea li s-a părut o idee bună să creeze pagini individuale pentru animalele lor de companie care au devenit la fel de faimoase ca ei. Curând, numărul celor care urmăresc aceste pagini a devenit incredibil de mare. Unul dintre aceste animale de companie are aproape un milion de fani. Nu e de mirare, mai ales că sunt adorabili. Nici nu mai au nevoie de faima proprietarilor pentru a ieşi în evidenţă.

Champ Wahlberg

Champ este un Pomeranian, o rasă de câini spitz, şi are peste 82 400 de adepţi. Pagina lui este plină de imagini alături de celebrităţi ca stăpânul său, Mark Wahlberg. Ce poate fi mai amuzant decât un bărbat înalt alături de un câine minuscul? În săptămânile în care actorul s¬-a aflat în lockdown din cauza pandemiei, a lansat mai multe postări în care animalul de companie profită de toată tandreţea sa pentru a capta like-uri. Champ ştie că este drăguţ şi că poate cuceri pe oricine cu acel ceva doar al lui, chiar şi printr-o fotografie. Frumuseţea acestui căţeluş, jocurile lui, trezesc admiraţie în rândul urmăritorilor.

Finn Seyfried

Ciobanescul australian Finn este câinele faimos al actriţei Amanda Seyfried. Poate fi văzut purtând pălării amuzante şi aventurându-se cu stăpâna lui pe Instagram, unde are peste 82 700  de followers. A cunoscut-o pe Amanda Seyfried printr-un coordonator de producţie al serialului „Big Love‟.

Asia Germanotta

Deşi Lady Gaga îi prezintă şi pe ceilalţi câini ai ei pe pagina Miss Asia, buldogul francez pe nume Asia Germanotta este cel care a atras până acum nu mai puţin de 223 000 de admiratori. Pagina este denumită acum „missasiaxoxo‟, dar iniţial a fost „missasiakinney‟, deoarece Gaga a crescut câinele împreună cu logodnicul ei Taylor Kinney. În toamna anului 2014, faimosul câine a ajuns alături de stăpâna sa chiar pe prima pagină a revistei „Harper's Bazaar‟. Artista a mărturisit atunci că ea şi Asia „au o legătură foarte specială‟ şi că „spune foarte multe cu ochii ei mari şi frumoşi‟. La fel ca majoritatea câinilor, Asia iubeşte să fie mângâiată pe burtă, iar Gaga spune că este un animal foarte iubitor.

Calippo and Dorito Sheeran

Ai crede că Ed Sheeran este ocupat să compună muzică sau să repete vreo piesă, cum este unul dintre cei mai populari muzicieni de pe planetă. În schimb, el a decis să se ocupe în timpul liber de pagina de Instagram a pisicilor sale. Până acum, aproximativ 316 000 de oameni au început să le urmărească pe felinele Dorito şi Calippo în aventurile lor pisiceşti. Pagina lor există din anul 2018, iar acum se numără printre cele mai căutate din acest an.

Normie and Bambi Jenner

Kylie Jenner este printre primele cinci cele mai urmărite vedete de pe Instagram, având peste 200 de milioane de adepţi, aşa că nu este de mirare că şi ogarii ei italieni sunt în topul celor mai căutate animale de companie de pe această reţea de socializare. Normie şi Bambi ocupă locul al doilea, cu 383 000 de folowers.

Oskie Bieber

Câinele cântăreţului Justin Bieber şi al soţiei lui, modelul Hailey Baldwin, este cel mai mic pui cu cei mai mulţi fani de pe Instagram. S-ar putea spune că Oskie Oskie the Poskie, cum este cunoscut acesta, este regele animalelor de companie de pe Instagram, cu 937 000 de urmăritori.  Justin însuşi are nu mai puţin de 133 de milioane de followers, deci n-ar trebui să surprindă pe nimeni că şi animalul său de companie este la fel de iubit. Artistul este dependent de animăluţul pe care l-a adoptat acum aproape 2 ani, în preajma sărbătorilor de Crăciun. Este o rasă deosebită, o încrucişare între Maltez şi Yorkshire Terrier, numită Morkie.

FOTO: InstagramRecente

clickpentrufemei ro (2) jpg
branca ursului femeie shutterstock 659200591 jpg
Chec cu lamaie  Sursa foto shutterstock 2032280408 jpg
3 motive sa te speli pe fata seara  Sursa foto shutterstock 1924405574 jpg
shutterstock 512817400 jpg
O locuință de revistă, amenajată în patru pași simpli jpg
De ce sa masezi tenul cu miere  Sursa foto shutterstock 1613904577 jpg
Rulada cu gem de cirese  Sursa foto shutterstock 2072439719 jpg
Tocuri jpg
pahar cu apa jpg
Ratatouille  Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion  sursa   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere  Sursa foto shutterstock 376258168 jpg
Grup de drumeti langa lac JPG
40 de ani jpg
Pensule machiaj jpg