Tabletă sau laptop 2 în 1? Află ACUM care este cea mai potrivită variantă pentru nevoile tale!

Cele doua gadgeturi au propriile avantaje și dezavantaje, așa că este important să îl alegi pe cel potrivit nevoilor tale. Dacă nu ai experiență sau nu ești pasionat de tehnologie probabil îți este dificil să faci diferență  între tablete și laptopurile 2 în 1.

image

Ce trebuie să știe este că, deși pare că sunt același lucru, există multe diferențe între acestea, mai ales în ceea ce privește prețul, capacitatea de a rula aplicații, funcții, dar și multe altele. Dacă vrei să afli care este varianta potrivită pentru tine, citește în continuare acest articol.

Află ACUM care sunt principalele diferențe între tabletă sau laptop 2 în 1

Prețul

Ai putea crede că o tabletă este mult mai accesibilă decât un laptop 2 în 1. Chiar dacă anumite tablete au funcționalități limitate, există anumite modele care te vor surprinde cu specificațiile și tehnologia pe care o conțin. De asemenea, laptopurile 2 în 1 au multe de oferit și vin în variante multiple la prețuri avantajoase. Partea bună este că există o gamă variată de modele de tablete sau laptopurile 2 în 1 din care poți alege, în funcție de nevoile tale dar și de buget. Pe toate acestea, dar și multe altele le găsești în magazinul de specialitate Altex.ro, disponibile online și fizic.

Performanța

Când vine vorba de performanță, este important să știi foarte bine pentru ce urmează să folosești device-ul. Dacă ești pasionat de gaming, probabil te vei bucura mai tare de experiența jocurilor video pe un laptop 2 în 1 care are specificațiile necesare. În cazul în care dorești un device pentru afacerea ta, ești mereu în mișcare, te deplasezi la clienți și ai nevoie de un dispozitiv portabil, probabil că pe o tabletă îți va fi mult mai ușor să iei notițe, să faci desene grafice sau să te conectezi la fișierele importante. Dacă ești mereu plecați în călătorii și îți place să citești sau să vizionezi filme, atât tableta, cât și laptopul 2 în 1 pot atinge astfel de performanțe.

Designul

Un laptop 2 în 1 va fi mai greu și mai voluminos atunci când este în modul tabletă, față de o tabletă simpla. Există doar câteva modele de laptopuri 2 în 1 care au tastatură detașabilă, acelea fiind mult mai ușor de utilizat. Pe de alta parte tabletele sunt mult mai practice în deplasări, dacă ești pasionat de jocuri, filme sau îți place să navighezi pe social media. Atât laptop-urile, cât și tabletele sunt disponibile în numeroase variante din care poți alege în funcție de preferințele și nevoile tale.

Acum că ai aflat avantajele și dezavantajele gadgeturilor, ție care ți se potrivește? Nu uita ce ceea ce e important este că pe parcursul zilei dispozitivul pe care îl alegi să îți îndeplinească nevoile.

Sursa foto: Pexels.com