Garderoba de vacanţă – între practic şi glamour

1 adidasi nike de dama jpg jpeg

Ne aflăm în plin sezon estival, iar pe site-urile de socializare curg fotografiile din concediile care mai de care mai exotice.

Dacă şi pentru tine urmează o astfel de escapadă, la munte sau la mare, în ţară sau într-o vacanţă ceva mai îndepărtată, iată cum ar fi bine să îţi concepi „garderoba de vacanţă‟.

Vestimentaţia de vară – comodă, dar şi cu un twist modern şi de efect

Temperaturile ridicate, vremea plăcută, briza mării – toate ne îmbie către haine lejere, vaporoase, care să ne lase pielea să respire şi să ne înlesnească excursiile sau plimbările de seară.

Totuşi, factorul practic nu este singurul de luat în seamă şi asta pentru că vara ne simţim atrăgători şi ne dorim să fim în centrul atenţiei.

Aşadar, garderoba de vacanţă trebuie să îmbine atât practicul, cât şi partea estetică: două coordonate pe cât de importante, pe atât de diferite, cel puţin la prima vedere.

FashionDays – locul în care găseşti produse practice, dar şi glamorous

Chiar dacă pare misiune imposibilă la prima vedere, nu este atât de greu să îţi concepi garderoba de vacanţă pornind de la aceste două aspecte. Trebuie doar să intri pe Fashion Days, platforma cu nenumărate piese vestimentare, diferite şi potrivite multor stiluri şi preferinţe.

Rochii vaporoase, lejere, sexy sau elegante – pe toate le găseşti pe FashionDays

Colecţia de rochii de la Fashion Days include piese superbe de vară. Intră pe site şi alege-ţi preferatele. Ai rochii vaporoase, în culori deschise sau rochii sexy, cu un twist modern, care pot fi purtate atât în serile de vară de la mare, cât şi la un party relaxat.

În cazul în care eşti deja cu un pas înaintea tuturor şi te gândeşti ce să porţi la birou în prima parte a acestei toamne, tot acolo ai o mulţime de rochii care să se potrivească şi acestui context.

Fuziunea de materiale, culori şi texturi transformă o simplă platformă online într-un catwalk cu o mulţime de modele. Tot ce trebuie să faci este să intri şi să vezi care ţi s-ar potrivi mai bine.

Adidasi Nike de dama – partenerii perfecţi ai oricărei vacanţe

În vacanţă, dar nu numai, ai nevoie de comoditate. Trebuie să vizitezi cât mai mult, să cunoşti cât mai multe locuri, să te bucuri de tot ceea ce vezi şi întâlneşti, asta în timp ce te simţi confortabil, dar şi atrăgătoare.

Aici îi ai ca aliaţi pe adidaşii Nike de damă, cei care merg perfect cu orice ţinută de vară.

Partea bună este că, deseori, ei se potrivesc şi rochilor de vacanţă, chiar dacă, la prima vedere, nu ai asocia o piesă feminină cu încălţăminte sport.

O rochie vaporoasă, din materiale fluide va face întotdeauna “pereche perfectă” atât cu sandale, cât şi cu adidaşii Nike pe care îi poţi selecta de pe Fashion Days.

Garderoba de vacanţă înseamnă stil, comoditate, dar mai ales bucurie

Vara suntem mai fericiţi, mai zâmbitori, mai dornici de a pleca în noi aventuri, iar rochiile şi încălţămintea corect alese nu vor face altceva decât să ne uşureze această misiune. Intră şi tu pe Fashion Days şi bucură-te de nenumăratele produse care îţi pot crea şi ţie o ţinută de vis.