5 trucuri pentru Sărbători fără stres

1 48033 original jpg jpeg

După un an plin în care ai avut destul timp să te preocupi de toate problemele din lume şi să-ţi faci griji pe măsură, de Sărbători încearcă să savurezi magia care pluteşte în jur şi să-ţi acorzi mai multe clipe de relaxare numai pentru tine. Cu puţină organizare, îţi vei găsi energia necesară să le faci pe toate.

Mişcarea eliberează energia negativă

Este sfârşitul anului,timpul zilelor scurte,parcă nu mai ai atât de mult timp să-ţi termini treaba pe lumină şi la asta se mai adaugă şi oboseala pe care ai acumulat-o în timpul anului. E ca şi cum toate împrejurările sunt menite să-ţi dea o stare de stres şi de agitaţie. Cum poţi scăpa de această stare? În primul rând,încearcă să-ţi oferi momente preţioase de relaxare. Ca să faci asta,întinde-te pe podea şi ajută-te de o carte ca să-ţi ridici capul. Îndoaie genunchii,cu picioarele pe pământ,inspiră pe nas şi expiră pe gură ca să te relaxezi complet. Apoi poţi începe să-ţi mişti uşor braţele şi picioarele în sus. Prin practicarea acestui exerciţiu pentru mai multe zile,vei învăţa să-ţi relaxezi corpul şi mintea ta va fi mult mai odihnită.Mic bilanţ pe anul trecut

Înainte de a te gândi la ceea ce-ţi doreşti de la noul an care se apropie,ce-ai zice să faci un mic bilanţ al anului care tocmai a trecut? Pregăteşte-ţi o listă cu lucrurile pozitive şi negative care s-au petrecut în viaţa ta şi gândeşte-te ce ai putea să schimbi sau să faci mai bine pe viitor. Sezoanele festive sunt excelente pentru a reflecta la noi proiecte pe care le poţi pune în practică. Este,de asemenea,o oportunitate eficientă de a spune că 2011 va fi chiar mai bun decât 2010.

Certurile vechi de familie şi neînţelegerile trebuie lăsate deoparte. Acum este momentul să te apropii de cei dragi şi să uiţi ce a fost urât în timpul anului. Concentrează-te pe cadouri şi pe atenţiile pe care le poţi face celor din jur astfel încât să le aduci zâmbetul pe buze. Nu trece peste momentele tradiţionale,cum ar fi împodobirea bradului de Cărciun şi cina tradiţională din familie.

De Sărbători,nu te pregăti pentru cei dragi doar cu bucatele de pe masă,ci şi cu felul în care arăţi. Răsfaţă-te! Investeşte într-o rochie de seara nouă,schimbă-ţi coafura,încearcă un ruj nou. În funcţie de posibilităţi şi de ceea ce-ţi doreşti,un plus de prospeţime în felul în care arăţi te va face să te simţi specială şi te va ajuta să ai mai multă încredere în farmecul tău.

Organizezi Crăciunul de anul acesta la tine acasă? Ei bine,nu este cazul să te dai peste cap cu treburile. Îi poţi cere ajutorul mamei tale să facă un fel de mâncare şi împarte atribuţii celorlalţi membri ai familiei. Copii se pot ocupa de împodobirea mesei şi soţul poate să se îndeletnicească cu făcutul curăţeniei prin casă. În felul acesta,îţi uşurezi treaba şi toată lumea participă la bucuria pregătirii Sărbătorilor de iarnă.



Recente

interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional  Sursa foto shutterstock 715595482 jpg