Smoothie-ul care te apără de boli

1 66254 original jpg jpeg

Antioxidanţii sunt necesari corpului, întrucât ţin la distanţă multe afecţiuni grave. Află cum se prepară şi ce efecte are asupra organismului.

Acest smoothie contribuie la detoxifierea ficatului şi stimulează buna funcţionare a enzimelor care luptă împotriva celulelor canceroase. În plus,această băutură combate episoadele depresive,uşurează simptomele menstruale,luptă împotriva infecţiilor oculare,reduce riscul de apariţie a bolii Alzheimer şi elimină durerile de cap.Ingrediente de care ai nevoie:

1 cană de lapte de cocos sau de cânepă,1 banană proaspătă,1/2 cană cu ananas sau mango congelat,1 lingură de ulei de cocos,1/2 linguriţă cu pudră de ghimbir,1/2 linguriţă cu pudră de turmeric,1/2 linguriţă de scorţişoară,o linguriţă cu seminţe de chia şi o linguriţă cu pudră maca.

Ingredientele se amestecă în blender până când compoziţia se transformă într-o pastă cremoasă. Smoothie-ul se bea în fiecare dimineaţă,pe stomacul gol,pentru a permite antioxidanţilor să-şi îndeplinească rolurile benefice.

-dacă eşti însărcinată sau alăptezi;

-dacă ai pietre la fiere;

-dacă ai probleme cu stomacul,precumr reflux gastro-esofagian;

-dacă ai suferit recent o operaţie,întrucât poate cauza hemoragii sau,din contră,poate încetini circulaţia sângelui.