Top 3 alimente care cauzează cancer şi boli de inimă

1 73073 original jpg jpeg

Multe dintre alimentele pe care obişnuieşti să le consumi pot avea două efecte grave asupra corpului - favorizează apariţia celulelor canceroase şi conduc la dezvoltarea bolilor de inimă. Aşadar, iată ce să excluzi din alimentaţia ta.

1. Băuturile carbogazoase

Dintre toate băuturile,cele carbogazoase sunt extrem de periculoase pentru sănătate din cauză că abundă în zahăr. O băutură carbogazoasă la doză conţine 40 de grame de zahăr,ceea ce înseamnă foarte mult,potrivit specialiştilor.

În plus,multe dintre aceste băuturi conţin îndulcitori artificiali care duc la apariţia obezităţii şi a diabetului,dou afecţiuni care atacă inima. 

2. Produsele animale

Multe dintre produsele animale care se găsesc în supermarketuri conţin hormoni de creştere şi aditivi,care produc dezechilibre în corp ce pot duce,ulterior,la îmbolnăvirea celulelor corpului. Aşadar,renunţă la toate tipurile de mezeluri şi la carnea de pui din comerţ.

3. Popcornul preparat în microunde

În pungile de popcorn care pot fi preparate la microunde se găsesc chimicale care ajung în floricele,atunci când sunt încălzite în microunde.

Aceste substanţe sintetice atacă sistemum endocrin şi cresc riscul apariţiei cancerului,scad imunitatea,măresc nivelul colesterolului «rău»,declanşează afecţiuni tiroidiene şi conduc la infertilitate.