5 produse cosmetice pe care să le ai mereu la îndemână

Sărbătorile de iarnă sunt de multe ori asociate cu plecări, fie că mergem să le sărbătorim alături de cei dragi în atmosfera magică a Crăciunului sau la petreceri în țară sau în jurul lumii.

sampon uscat profesional xpertbeauty jpg

Oriunde am pleca, trebuie să arătăm și să ne simțim bine, mai ales că este vorba despre perioade de sărbătoare, în care toată lumea trebuie să strălucească și la exterior așa cum o face la interior.

Există anumite produse cosmetice care te vor ajuta să duci acest lucru la îndeplinire și să arăți bine tot timpul: de la sampon uscat eficient la scrub și ruj rezistent la transfer, toate acestea și altele în plus vor fi aliații tăi la nevoie.

În febra pregătirii bagajelor s-ar putea să omiți una-alta și tocmai de aceea suntem noi aici: să îți amintim ce să nu uiți să pui în bagaj oriunde ai pleca. Poți de pe acum să începi să faci o listă, ca să fii sigură că ai marcat toate cele necesare.

5 produse cosmetice pe care să le ai la tine oriunde ai pleca

Este bine să fii mereu pregătită pentru diverse situații și să ai la tine ”armele” care te pot scăpa cu bine din acestea.

1. Șampon uscat profesional

Șamponul uscat este probabil unul dintre cele mai bune lucruri care se puteau întâmpla femeilor.

Acesta te va ajuta atât atunci când îți dorești să îți aranjezi părul și să arate bine la câteva zile după spălare, atunci când acesta merită o reîmprospătare pentru ca să arate și mai bine.

Un truc pe care l-am primit de la stiliști spune să aplici șampon uscat pe păr imediat după spălare și acesta se va murdări mult mai greu.

image

Cel mai e bine să știi este că îl găsești în diferite variante și mărimi, așa că încape și într-un bagaj mare și în unul mai mic.

2. Scrub

Nu-i așa că pielea ta merită să arate și să se simtă mereu minunat? Și tu alături de ea?

Ei bine, scrubul este varianta perfectă atât atunci când ești acasă, cât și pe drum. O simplă aplicare a acestuia îi va da pielii senzația de curățare și îngrijire.

Unde mai pui că poți să găsești variante de scrub cu sclipici și atunci vei primi acea extra strălucire atât de necesară în zilele de sărbătoare!

3. Ruj rezistent la transfer

Trecute sunt zilele în care trebuia să refacem machiajul buzelor o dată la câteva ore deoarece rujurile pe care le foloseam erau sensibile la mâncare și băutură.

Din fericire, acum se găsește pe piață o gamă largă de rujuri și de luciuri de buze rezistente la transfer, care rămân pe buze până la 12 ore.

Astfel, scapi de stresul reîmprospătării machiajului o dată la câteva ore și mergi mai încrezătoare la orice eveniment ar trebui să participi.

4. Mascara

Uneori nu ai nevoie de cine știe ce machiaj și ajunge doar aplicarea unei mascara și a unui ruj și ești pregătită să ieși din casă.

Știm că nu e ușor să găsești din prima acea mascara care se potrivește perfect nevoilor tale și tocmai de aceea te sfătuim să încerci mai multe și, când o găsești pe cea perfectă, să te ții de ea.

5. Mască pentru față

Tenul merită să aibă parte de îngrijire specială oriunde te-ai afla. Așa că nu uita să pui în bagaj și o mască pentru acesta pe care să o aplici ori de câte ori simți nevoia.

Aceasta cu siguranță nu îți va ocupa mult loc în bagaj și pielea ta va fi mult mai fericită. Mai ales a doua zi după petrecerea de Anul Nou sau de cele dintre sărbători.

Oricare ar fi nevoile tale, atât acasă, cât și la un drum lung sau mai scurt, alege să investești în produse cosmetice de calitate. Acestea nu te vor lăsa la greu când îți e lumea mai dragă și vei putea fi convinsă că rezultatele folosirii acestora se vor vedea cu ochiul liber!

Credite foto: unsplash.com