6 utilizări ale turmericului

1 74877 original jpg jpeg

Turmericul pare să fie cel mai bun condiment pentru organismul tău. Are proprietăţi anti-inflamatorii, luptă împotriva cancerului şi protejează inima. Este, de asemenea, foarte versatil şi poate fi folosit în nenumărate feluri în bucătărie.

Există sute de reţete cu privire la modul de folosire al turmericului la gătit. Acesta poate fi utilizatt în prepararea unor mâncăruri complicate,precum pregătirea unui curry,sau pur şi simplu poate fi aruncat în nişte quinoa fierte. Iată moduri de a folosi turmericul!

Supă de nucă de cocos cremoasă

Grăsimea sănătoasă de aici vine sub formă de ulei virgin de măsline şi de lapte de cocos. Bogată în omega-3,această supă este un mod minunat de a obţine tot ce turmericul are mai bun de oferit,plus că te va menţine sătulă mai mult timp. Este recomandat să înlocuieşti şi sarea de bucătărie cu sare roz de Himalaya,pentru mai multe beneficii pentru sănătate.

Smoothie

Ai nevoie de ceva energizant dimineaţa,dar nu ai timp să pregăteşti nimic? Problemă rezolvată! Prepară un smoothie cu varză Kale şi turmeric. Grăsimile sănătoase vor fi luate din untul de migdalesi uleiul de in pe care le adaugi preparatului.

Ceaiul de turmeric şi ghimbir

Aceste două condimente sunt înrudite,ceea ce explică de ce lucrează atât de bine împreună. Turmericul acţionează alături de ghimbir pentru a combate toate problemele,abordate din unghiuri diferite. Poţi înlocui laptele de soia adăugat ceaiului,cu lapte de cocos,pentru a avea şi grăsimi sănătoase.

Smoothie cu turmeric şi avocado

Această reţetă se prepară şi cu afine,care lucrează cu avocado,oferind acestui smoothie o textură catifelată uimitoare. Avocado este plin de grăsimi sănătoase,care vor supraîncărca turmericul şi vor face o gustare săţioasă oricând.

Smoothie cu morcov

Acest smoothie este anti-inflamator,bogat în antioxidanţi şi stimulează sistemul imunitar. Din nou,este de preferat laptele de cocos aici,dar şi laptele de nuci este la fel de gustos şi de bogat în grăsimi sănătoase.

Supă de morcov,turmeric şi ghimbir

Această reţetă poate fi un adevărat festin. Supa conţine beta-caroten care luptă împotriva cancerului,Turmericul este anti-inflamator şi are un gust foarte bun.  În supă se adaugă şi năut prăjit,care va stimula aroma mâncării. Uleiul de cocos poate fi ca un supliment de aromă,însă uleiul de avocado oferă mai multe beneficii în această reţetă.



Recente

Parfe de pepene rosu  Sursa foto shutterstock 568587580 jpg
10 11 shutterstock 448835689 jpg
Dovlecei umpluti  Sursa foto shutterstock 1789001060 jpg
Inghetata cu fistic si nuci  Sursa foto shutterstock 2028260711 jpg
Nevoile reale ale copilului tau 15 Urania Cremene jpg
Foto comunicat proiectprobono MDV jpeg
Salata de creveti  Sursa foto shutterstock 2453670855 jpg
portrait newborn hold palms jpg
Inghetata cu fistic si menta  Sursa foto shutterstock 397587961 jpg
pexels mlkbnl 10212593 (1) jpg
Chitelute de broccoli la cuptor  Sursa foto shutterstock 396427753 jpg
Nevoile reale ale copilului tau 15 Urania Cremene jpg
Inghetata cu alune de padure  Surse foto shutterstock 1253090095 jpg
466a83b2 3cd2 7b2f f775 889692ba23bb jpg
imagine Melanom Romania jpg
Tacos de barbacoa  Sursa foto shutterstock 1811385358 jpg
clickpentrufemei ro  Modele de sandale de damă care merită să le ai în garderobă imag principala jpg
Inghetata de afine si esenta de lavanda  Sursa foto shutterstock 1740357302 jpg
hands patient suffering from psoriasis jpg
Sharoma de vita  Sursa foto shutterstock 2250636245 jpg