Ai grijă de rinichi cu aceste smoothie-uri sănătoase

1 73232 original jpg jpeg

Datorită ingredientelor din aceste smoothie-uri, poţi avea cu uşurinţă grijă de sănătatea rinichilor dar şi de întregul organism, într-un mod delicios. Vei ajunge să le iubeşti şi să le bei zilnic.

Pentru o viaţă sănătoasă este important ca rinichii să fie sănătoşi.

Rinichiiajută la reglarea tensiunii arteriale şi optimizarea nivelului de pH din corp,în timp ce echilibrează nivelurile de electroliţi,cum sunt sodiul şi potasiul. În plus,grija pentru rinichi,vezica urinară şi uretere va garanta eliminarea tuturor deşeurilor lichide din organism.

Citeşte şi:Remediu eficace care dizolvă pietrele la rinichi

Poţi avea grijă de sănătatea ta prin includerea în alimentaţie a smoothie-urilor naturale. Acestea sunt uşor de preparat şi foarte sănătoase şi vei observa modificări semnificative în organism,cum sunt reducerea retenţiei de lichide,creşterea producţiei de urină şi multe altele.

Iată câteva reţete de smoothie-uri naturale:Smoothie verde,numit şi tonic medicinalAi nevoie de:

-1 lingură de pătrunjel tocat

-1 castravete

-sucul de la o lămâie

-200 ml apă

Mod de preparare:

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să speli foarte bine pătrunjelul şi castravetele,pe care-l decojeşti şi feliezi. Stoarce sucul de la lămâie şi adaugă-l în vasul blenderului,după care adaugi şi restul de ingrediente. Procesezi pentru câteva minute şi este gata.

Smoothie detoxifiant şi plin de vitamine Ai nevoie de:

-1 măr

-1 lingură de miere

-1 lingură de gel de aloe vera

-200 ml apă

Citeşte şi:Scapă de balonare cu acest smoothie!

Mod de preparare:

Spală mărul,decojeşte-l şi apoi taie-l în patru. Adaugă mărul şi restul de ingrediente în vasul blenderului şi procesează câteva minute,până capătă un conţinut mai gros. Această băutură se bea de două ori pe săptămână.

Sursă+credit foto:steptohealth.com