Ai probleme cu ficatul? Încearcă acest tratament!

1 69582 original jpg jpeg

Acest tratament pe bază de miere şi usturoi îmbunătăţeşte starea de sănătate a ficatului. În plus, este un antibiotic natural şi bogat în antioxidanţi şi vitamine, fiind cele care pot regenera ficatul nesănătos sau toxic.

Cu toate acestea,combinaţia simplă şi uimitoare dintre miere şi usturoi poate oferi un echilibru interior,care va curăţa corpul şi va întări sistemul imunitar. De aceea,încearcă să iei câte o lingură din acest tratament pe zi,pentru a vedea rezultatele.

Ştim că ficatul sănătos este o parte esenţială a vieţii de zi cu zi. Acest lucru însemnă că obiceiurile,cum sunt fumatul,dieta săracă şi stilul de viaţă sedentar,pot avea consecinţe negative asupra acestuia.Fără îndoială că,la un moment dat,ai avut zile în care te-ai simţit umflată,cu un nivel scăzut de energie,cu un gust neplăcut în gură,sau chiar şi o digestie foarte grea. În mod normal,aceste simptome indică că ai ficatul plin de toxine şi nu poate scăpa de ele în mod eficient. De aceea,cel mai bine este să mergi la doctor şi să îmbunătăţeşti dieta.Un ficat sănătos stimulează circulaţia corectă,dar şi cea a fluxului sanguin. În plus,elimină toxinele care se acumulează în organism de-a lungul timpului. În plus,pentru o detoxifiere naturală trebuie să bem foarte multe lichide. Iar ficatul are nevoie de vitamina C şi de antioxidanţi,care ajută la regenerarea ţesuturilor.Usturoiul şi mierea sunt două resurse uimitoare care trebuie adăugate în dieta zilnică pentru a stimula funcţionarea sănătoasă a ficatului.

Beneficiile pe care le are acest tratament asupra ficatului:

Mierea este foarte sănătoasă,bogată în glucoză,minerale,antioxidanţi şi

,ceea ce o face una dintre cele mai potrivite pentru menţinerea sănătăţii ficatului.

Una dintre cele mai importante proprietăţi ale ficatului este că combate inflamaţia datorită faptului că este un antibiotic natural,şi în plus,este anti-microbic.

Dar cea mai bună miere pentru această afecţiune este cea din flori de rozmarin din care glucoza este uşor absorbită şi transformată imediat în energie. În acest fel,ea determină ca ficatul să nu muncească aşa de mult.

Totodată,mierea este un agent de detoxifiere natural care întăreşte ţesuturile ficatului şi

regenerarea în cazul persoanelor care suferă de boala de ficat gras.

Usturoiul conţine un compus care se numeşte alicin şi care este un puternic antioxidant,antibiotic şi anti-fungic,care sunt perfecte pentru menţinerea ficatului sănătos.

Cum se prepară acest tratament: Ai nevoie de:

-un pahar/cană

-un căţel de usturoi

-miere,cât să acoperi partea de jos a paharului

Mod de preparare:

Începi prin decojirea usturoiului,după care îl tai mărunt cu un cuţit. Astfel,este mai uşor absorbit de miere. Al doilea pas este să adaugi în pahar sau cană usturoiul,peste care adaugi mierea,încet,care trebuie să-l acopere. Apoi amesteci în el cu ajutorul unei lingure. După care îl pui în frigider pentru o săptămână,apoi poate fi folosit pentru a începe tratamentul. Se ia câte o lingură pe zi din acest amestec,timp de o săptămână,pentru a menţine sănătatea ficatului.