Ai sinusurile inflamate? Iată cum poţi scăpa de această problemă!

nas înfundat mereu jpeg

Dacă ai sinusurile inflamate, te poţi confunta cu simptome precum dureri de cap persistente, febră şi dureri faciale. Din fericire, există numeroase remedii care ajută la vindecarea acestei probleme. Iată unul dintre ele.

Oţetul din cidru de mere este folosit de secole pentru nenumăratele beneficii pe care le are asupra corpului. Acesta abundă în vitamina,minerale,fibre şi antioxidanţi. În plus,oţetul din cidru de mere conţine un acizi unici ce au rolul de a grăbi eliminarea toxinelor din corp.Pentru tratarea problemelor de la nivelul sinusurilor,se recomandă folosirea oţetului din cidru de mere în combinaţie cu alte ingrediente.

Cum se prepară remediul

Ai nevoie de 1/4 cană cu oţet din cidru de mere nefiltrat,1/2 cană cu apă,1 lingură de miere organică,1 linguriţă de pulbere ardei iute şi sucul de la o felie de lămâie.

Mai întâi,trebuie să fierbi apa,după care se toarnă peste oţetul din cidru de mere. După ce compoziţia s-a mai răcit,se adaugă mierea şi pulberea de ardei iute. Se amestecă bine,apoi se adaugă şi sucul de lămâie.

Remediul curăţă sinusurile şi distruge bacteriile şi virusurile care duc la apariţia acestei probleme neplăcute. Pentru efecte maxime,trebuie consumat cu regularitate.