Amestec natural mai eficient decât chimioterapia

celule cancer shutterstock 78052687 0 jpeg

Cercetătorii de la Universitatea Windsor din Canada au descoperit că un amestec natural preparat din rădăcina unei plante, suc de lămâie şi ulei de măsline combate cancerul mai bine decât chimioterapia, fără să aibă efecte adverse asupra corpului.

Este vorba despre rădăcina de păpădie care purifică sângele,elimină toxinele şi distruge doar celulele canceroase,spre deosebire de chimioterapie care atacă şi alte celulele ale corpului,nu doar pe cele bolnave.

În plus,rădăcina de păpădie reduce durerile reumatice,care de cele mai multe ori apar ca o consecinţă a toxinelor stocate în corp sub formă de depozite.Pentru purificarea corpului,se recomandă consumul rădăcinei de păpădie sub formă de salată,în combinaţie cu suc de lămâie şi ulei de măsline. La salată se pot adaugă şi frunze tinere de păpădie.Pentru combaterea celulelor canceroase,este indicată cura pe bază de ceai de păpădie. Specialiştii susţin că substanţele din compoziţia rădăcinii de păpădie  atacă celulele canceroase încă din primele 48 de ore de la începerea tratamentului.

Studiile arată că folosirea acestui remediu pe o perioadă lungă de timp duce la distrugerea tuturor celulelor canceroase din corp,fără a fi afectate cele sănătoase.