Amestecul care tratează cancerul

1 73855 original jpg jpeg

Persoanele care caută alternative pentru tratarea cancerului, trebuie să afle de acest remediu natural de vindecare, care este un aliat puternic şi eficient în combaterea acestei boli.

În plus,este cunoscut faptul că celulele canceroase se hrănesc în principal cu zahăr,fiind cel care duce la creşterea lor. Din această cauză este evident de ce este recomandată evitarea ingredientelor nutritive care au adaos de zahăr,fiind cele care duc la agravarea bolii. De aceea,trebuie găsită o cale pentru a rupe dependenţa pentru zahăr,dacă vrem să fim sănătoase.Totodată,tratamentele naturale anti-cancer sunt lipsite de ingrediente cu zahăr. Dar există un amestec mai puţin cunoscut,care este pe bază de sirop de arţar sau miere şi este foarte eficient. Cu excepţia mierii,acest amestec care are puteri de vindecare,mai include şi bicarbonatul de sodiu,fiind ingredientul de bază. Acesta are proprietatea de a neutraliza zahărul,lucru care impiedică creşterea celulelor canceroase. În acelaşi timp,bicarbonatul va intra în aceste celule datorită glucozei din conţinutul mierii,şi vor începe să le dezintegreze.

Reţeta tratamentului anti-cancer:

-o cană de bicarbonat de sodiu

-3 ceşti de miere sau sirop de arţar

Mod de preparare:

Într-un vas amesteci bine cana de bicarbonat de sodiu cu cele trei ceşti de miere,până devin un amestec omogen. Apoi îl pui la foc mic 15 minute,în timp ce amesteci în el. După ce îl iei de pe foc,este gata pentru a putea începe tratamentul. Acest remediu anti-cancer este foarte eficient.

  

Cum se ia:

Acest tratament se ia timp de o lună,în fiecare zi câte trei linguriţe. În acelaşi timp,trebuie să fii atentă să nu consumi niciun aliment care să conţină zahăr. De aceea,trebuie să eviţi făina albă şi alte produse similare.

Acest remediu ajută organismul să lupte împotriva acestei boli în mod natural. În plus,rezultatele vor apărea curând şi ajută la prevenirea sau lupta împotriva cancerului.