Amestecuri naturale care ard grăsimile

1 55654 original jpg jpeg

Kilogramele în plus apar în urma unei diete dezechilibrate, a lipsei de mişcare, a stresului sau a dereglărilor hormonale. Descoperă câteva remedii populare care-ţi vor regla metabolismul şi te vor ajuta să slăbeşti sănătos.

Băi de plante

Prepară-ţi un amestec din următoarele plante,în cantităţi egale:coada calului,muşeţel,păpădie,frunze de brusture,frunze de mesteacăn şi coada racului. Toarnă peste aceste plante 10 l de apă şi pune-le la fiert pentru 10 minute. Opreşte focul şi lasă la infuzat 40 de minute. Pune amestecul in cada cu apa caldă şi relaxează-te 20 de minute.

Un alt remediu naturist care te poate ajuta să scapi de grăsime poate fi preparat din talpa gâştei,coada calului,muşeţel,troscot şi iarbă de grâu. Amesteci plantele cu apa clocotita si faci baie de 2-3 ori pe săptămână.

Citeşte şi:

Alimente care topesc grăsimea abdominală

Iată cum poţi scăpa de grăsimea de pe burtă!

Tratament „dulce” împotriva grăsimii

Pe lângă băile de plante,mai poţi încerca şi remedii alimentare benefice asupra siluetei tale. De exemplu,într-un pahar cu apă fiartă şi călduţă adaugă o linguriţă cu miere. Bea amestecul cu 2 ore înainte de micul dejun şi înainte de culcare. Durata acestui tratament este de o lună şi se poate repeta după două săptămâni.

Mai poţi încerca şi duciurile naturale care te poate ajuta să lupţi împotriva kilogramele în plus. Ai nevoie de 350 de grame de caise uscate,smochine uscate şi frunze de senna. Se taie fructele în bucăţi de 30 de grame fiecare,se amestecă şi se pun la frigider. Se consumă câte o bucăţică din fiecare fruct dimineaţa şi seara.