Antibioticul natural care tratează peste 650 de boli

1 71782 original jpg jpeg

Considerat până nu demult panaceu, argintul coloidal este utilizat în tratamentele homeopatice. Şi pe bună dreptate. Există numeroase studii care arată că acesta distruge aproximativ 650 de tipuri diferite de bacterii, virusuri şi ciuperci.

Ce este

Produsele pe bază de argint coloidal au în compoziţia lor particule fine de argint suspendate în lichid. Astfel de preparate se comercializează sub formă de suplimente alimentare sau unguente (benefice în afecţiunile pielii).

De ajutor în infecţiile urechii

Argintul coloidal are proprietatea de a ucide orice bacterie,în special pe acelea care provoacă infecţiiale urechii. De aceea,dacă te confrunţi cu această problemă,aplică 4-5 picături de argint coloidal în ureche. Repetă procedeul până durerea dispare.

Bun în răceală şi gripă

Banalele răcelipot fi tratate cu succes cu un spray nazal care conţine argint coloidal. Mai mult,unele cercetări recente arată că şi gripa porcină poate fi distrusă în urma unui tratament cu argint coloidal.

Te scapă de acnee

Acneea apare din cauza excesului de sebum,dezechilibrului hormonal,bacteriilor,alimentaţiei nesănătoase. Poţi să scapi de pielea lucioasă,porii dilataţi şi de punctele negre cu produse pe bază de argint coloidal. Aplicate pe piele,acestea elimină bacteriile şi desfundă porii.

Leac în infecţiile urinare

Mergi la baie din jumătate în jumătate de oră,deşi nu ai consumat multe lichide,te doare spatele şi ai crampe? Este posibil să ai o infecţie urinară. În acest caz,poţi încerca un tratament cu argint coloidal. Ionii de argint împiedică bacteriile să se înmulţească,eliminându-le la scurt timp.

Bun în tuberculoză

Această afecţiune este cauzată de o infecţie bacteriană în interiorul plămânilor şi poate fi tratată cu un inhalator ce conţine argint coloidal. Tratarea bolii cu medicamentele standard este relativ costisitoare,însă argintul coloidal este o opţiune mai accesibilă şi mai sigură pe termen lung.

Elimină negii

Micile excrescenţe care apar pe piele sunt adesea dificil de îndepărtat. Argintul coloidal este o modalitate accesibilă prin care poţi să elimini negii,chiar dacă de această problem vei scăpa în timp.