Aşa arzi sute de calorii în timp ce doar te uiţi la televizor

1 shutterstock 1370392409 jpg jpeg

Vrei să mai slăbeşti, dar programul încărcat şi haotic nu îţi permite să ieşi la alergat sau să mergi la sala de sport? Am adunat câteva sfaturi despre cum poţi să arzi între 200 şi 300 de calorii în timp ce urmăreşti emisiunea de la televizor preferată.

Exerciţiile propuse sunt foarte simple, iar silueta ta nu va mai suferi din cauză că nu ai suficient timp să te antrenezi. Rezervă-ţi câteva zeci de minute pentru tine şi îmbină utilul cu plăcutul. Nici nu trebuie să investeşti mulţi bani în echipamente sportive scumpe.

Fă exerciţii în pauzele de publicitate

Atunci când te uiţi la televizor, nu este necesar să faci exerciţii complicate. Este suficient să profiţi de pauzele de publicitate şi să faci câteva mişcări simple, poţi să te aşezi pe o saltea şi să începi să faci câteva exerciţii simple pentru picioare sau pentru braţe. Şi, dacă stai să te gândeşti cât de mult durează reclamele, vei descoperi că programul tău de antrenament ajunge şi la trei sferturi de oră.

Mai întâi, fă exerciţii de încălzire

Orice program de antrenament se bazează şi pe câteva exerciţii de încălzire, aşa că le poţi alege pe cele care ţi se par cel mai simplu de executat. În plus, din moment ce nu este recomandat să te extenuezi, poţi să faci exerciţiile în propriul tău ritm. Nu te grăbi să execuţi unele mişcări şi nici nu te gândi că eşti limitată de timp. Câteva întinderi, lovituri de picioare sau rotiri de bazin ar putea fi suficiente ca să fii în formă.

Foloseşte şi greutăţi

Îţi doreşti să îţi formezi picioarele, să ai mai multă forţă în ele sau să scapi de aspectul de coajă de portocală? Te poţi folosi de greutăţi ca să faci câteva exerciţii simple. Genuflexiunile sau fandările te pot ajuta să fii într-o formă foarte bună şi să arzi suficiente calorii. În plus, nu sunt foarte greu de executat, aşa că le poţi face în timp ce urmăreşti serialul preferat.

Mizează pe flotări

Cine a spus că în timpul pauzelor publicitare trebuie să stai pe telefon sau să mănânci popcorn? Profită de momentul în care se difuzează reclame şi încearcă să faci câteva flotări. Aceste exerciţii sunt foarte bune pentru abdomen, umeri şi spate. Întinde-te pe saltea şi încearcă să faci 10 flotări. După ce faci aceste exerciţii câteva zile la rând, vei avea mai multă forţă în braţe şi vei putea să faci şi altfel de flotări.

Nu uita de abdomen!

Îţi doreşti un abdomen perfect? Încearcă să faci câteva exerciţii în timp ce sunt difuzate reclamele. Stai întinsă pe podea, având picioarele sprijinite pe canapea sau pe un taburet, astfel încât să formezi un unghi de 45 de grade. Aceste exerciţii sunt altfel de flotări, care te ajută să ai un abdomen perfect. Încearcă să le faci în serii de câte 10.

Rezultatele apar după maximum 2 săptămâni

Un astfel de program de antrenament dă rezultate mai repede decât crezi. Încearcă să faci aceste exerciţii zilnic şi vei reuşi să scapi de kilogramele nedorite în cel mult două sau trei săptămâni. Şi nu uita să ai şi o alimentaţie echilibrată!

@shutterstockRecente

Chiftele cu ton Sursa foto shutterstock 517546150 jpg
5 teste de facut acasa iti arata cum stai cu vederea Sursa foto shutterstock 1498650710 jpg
buze augmentate shutterstock 1172625724 jpg
Prajitura cu zmeura Sursa foto shutterstock 1072987439 jpg
sticla de apa reutilizabila jpg
Dovlecei umpluti Sursa foto shutterstock 2195535413 jpg
clickpentrufemei (2) jpg
Rulada cu frisca si cirese Sursa foto shutterstock 1913846866 jpg
coffee 791045 1280 jpg
fructe jpg
Rosii umplute Sursa foto shutterstock 174626549 jpg
Cum sa controlezi transpiratia excesiva Sursa foto shutterstock 1995953054 jpg
produse machiaj ruj mascara fond de ten jpg
geamuri jpg
gătit online foto  Shutterstock jpg
retinol crema hidratanta de fata (1) jpg
166d3894 a416 cdfa 44c9 b913f555bdf1 jpg
ok baie amenajata cu cada jpg
ten frumos foto  Shutterstock jpg
cremă de plajă foto  Shutterstock jpg