Aşa-ţi reduci glicemia în mod natural!
Plantele sunt o soluţie la îndemână şi atunci când ai glicemia crescută, cum se întâmplă în prediabet sau diabet. Afinele sau fasolea sunt doar câteva dintre cele pe care le poţi încerca.
Nuc
Ceaiul din fruze de nuc este şi el un bun leac în diabet. Trebuie să foloseşti o linguriţă de frunze de nuc la o cană de apă şi să bei două căni pe zi. Este utilă şi tinctura din frunze de nuc. Dacă vrei s-o prepari chiar tu,umplu cu frunze mărunţite o sticlă de un litru şi adaugă alcool alimentar. Lasă totul la macerat 14 zile,apoi ia câte 4 picături de 3 ori pe zi.
Fasole
Dacă bei în fiecare zi 2-3 căni de decoct din teci de fasole vei observa o îmbunătăţire a stării tale de sănătate dacă suferi de diabet. Ai nevoie de o lingură de teci şi o cană cu apă pe care le fierbi laolaltă 20 de minute. Pentru un efect sporit ai nevoie de 4 linguri de teci pe care le laşi la macerat pe parcursul unei nopţi într-un litru de apă. Dimineaţa,fierbi până scade la jumătate şi bei decoctul de-a lungul unei zile.