Băutura antică care te scapă de migrenă în 10 minute

Dacă te confrunţi des cu dureri de cap insuportabile sau vrei să previi migrenele, atunci această băutură antică pe bază de sare roz de Himalaya este perfectă. Proprietăţile pe care le are sarea roz sunt foarte bune pentru întregul corp.
Migrena este o afecţiune comună cauzată de tensiunea acumulată în arterele craniului. Durerea intensă apare din dosul capului,dar se produce şi o sensibilitate la lumina puternică la nivelul ochilor,şi poate provoca senzaţie de greaţă.Aproximativ 20 % din populaţia globului suferă de migrenă,iar 50 % dintre cazuri sunt la femei.Unii oameni confundă migrena cu durerea comună de cap,deoarece ambele implică dureri,dar în primul caz durerea este mai intensă şi pulsatilă. Chiar dacă cauza exactă a rămas necunoscută,există mai mulţi factoricare au legătură cu dezvoltarea durerilor.
Cauzele migrenei:
-Factori genetici
-Stilul de viaţă
-Stresul şi anxietatea
-Modificările hormonale
-Dieta şi consumul de alcool
-
de somn
-Factorii de mediu
Alte schimbări asociate cu migrena includ:
-Modificările de temperatură ale corpului;
-Lumina puternică;
-Ecranul calculatorului;
-Zgomotele puternice;
-Mirosurile puternice;
-Înălţimea;
-Poluarea;
Reţeta băuturii antice care combate migrena:
Această
menţine sub control durerea provocată de migrenă,pe care o combate în 10 minute,şi este remediul vechi şi tradiţional folosit în acest scop.
Băutura este pe bază de populara sare roz de Himalaya,care este ingredientul complet care-i oferă organismului mineralele esenţiale şi alte substanţe benefice de care are nevoie. Această sare este foarte sănătoasă pentru sănătatea umană,şi este considerată ”aurul alb”.
Sarea roz de Himalaya conţine 84 de minerale,electroliţi şi substanţe revitalizante care ajută la înlocuirea sării pierdută prin transpiraţie.
Ai nevoie de:
-200 ml de apă
-sucul de la o jumătate de lămâie
-1 lingură de sare roz de Himalaya
Mod de preparare:
Pui într-un bol sarea roz de Himalaya cu sucul de lămâie şi cei 200 de ml de apă şi amesteci cu o lingură până se dizolvă. Bea amestecul obţinut pe stomacul gol,înainte de mâncarea micului dejun.
Poate fi băută încă de la primele semne ale migrenei. De asemenea,nu consuma mai mult de 1 lingură de sare roz de Himalaya pe zi.































