Băutura care dizolvă pietrele la rinichi

1 68528 original jpg jpeg

Rinichii sunt organe importante care au grijă ca prin urină să fie eliminate toxinele din corp. Când urina devine prea concentrată, se dezvoltă pietrele la rinichi. Pe lângă tratamentul indicat de medic, poţi încerca un remediu uşor de preparat.

Pietrele la rinichi sunt unele dintre cele mai frecvente tulburări ale tractului urinar. Ele pot varia foarte mult în dimensiune şi în formă şi apar adesea la persoanele care au între 20 şi 40 de ani.

Ghimbirul,alimentul-medicament

Datorită proprietăţilor sale antiinflamatoare,antiparazitare,antivirale şi antibacteriene,ghimbiruleste considerat a fi unul dintre cele mai puternice alimente ale secolului 21. El este bogat în vitamina C,magneziu şi alte minerale care au beneficii de necontestat pentru sănătate. Este binecunoscută istoria sa îndelungată de utilizare în îmbunătăţirea digestiei şi a întăririi sistemului imunitar,ameliorarea durerii şi ţinerea la distanţă a bolilor cardiovasculare,astm şi multe alte probleme de sănătate.

Băutura care distruge pietrele la rinichi

Poţiunea are întrebuinţări în numeroase afecţiuni:

  • luptă împotriva infecţiilor şi întăreşte sistemul imunitar,deoarece este bogat în antioxidanţi;
  • este remediu eficient împotriva simptomelor gripei şi a răcelii;
  • poate îmbunătăţi circulaţia sangvină deficitară;
  • calmează durerile,tratează durerile musculare şi estompează durerile de cap;
  • are capacitatea de a reduce riscul de accident vascular cerebral.

Cum prepari băutura

Ai nevoie de:

miere

¼ linguriţă ghimbir măcinat

¼ linguriţă turmeric

lapte de nucă de cocos

o ceaşcă de apă

Pune apa într-un vas şi adaugă turmericul şi ghimbirul. Lasă amestecul să fiarbă 7-10 minute. Dă de pe foc,strecoară şi îndulceşte băutura cu laptele de nucă de cocos. Consumă preparatul cu înghiţituri mici.