Băutura care îţi curăţă colonul. Se prepară în doar 5 minute şi face adevărate minuni pentru organism

1 84122 original jpg jpeg

Dacă suferi de această boală enervantă, trebuie să ai mare grijă la alimentaţia ta. Colonul iritabil este o tulburare care modifică dramatic mişcările intestinale. Unii oameni fac diaree, alţii constipaţie. Dar crampele şi durerile sunt insuportabile. Oamenii care suferă de această boală sunt extrem de nervoşi.

Detoxifierea colonului este posibilă cu ajutorul remediilor naturiste. Mierea este unul din alimente miraculoase, recomandate pentru o serie de tratamente. Mierea tratează gripa şi răceala, dar este benefică şi pentru curăţarea colonului de toxine. 

Pentru detoxifierea colonului îţi propunem această reţeta cu miere şi seminţe de in. Ingredientele necesare sunt: 

– o ceaşcă cu apă; 

– o lingură de miere organică;

– o lingură de seminţe de in;

– un măr verde.

Pentru prepararea acestei reţete tot ce trebuie să faci este să cureţi mărul şi să îl pui împreună cu celelalte ingrediente într-un blender. Sucul obţinut ajută la însănătoşirea inregului sistem imunitar nu doar a colonului. Această reţeta este recomandată a fi consumată de două ori pe săptămâna. 

Seminţele de chia conţin multe proteine şi acizi graşi Omega-3, fibre, nutrienţi şi vitamine. Fibrele sunt elementele esenţiale pentru însănătoşirea sistemului digestiv.

Mierea conţine proprietăţi antifungice, antiseptice, antivirale şi antibacteriene care protejează colonul de afecţiuni grave precum cancerul. 

Seminţele de in conţin şi ele acizi graşi Omega 3, antioxidanţi şi o serie de nutrienţi care au grijă de inima şi de intestine. 

Merele conţin fibre solubile şi stimulează digestia. Sucul de mere este recomandat în curele de detoxifiere precum şi în cele de slăbire.

Îţi propunem şi o salată plină de vitamine care curăţă complet colonul şi, în plus, te ajută să dai jos şi câteva kilograme. Vezi aici cum se prepară.

Sursă: romaniapopulara.ro