Băutura care îţi oferă doza zilnică de fier

1 67398 original jpg jpeg

Simptomele lipsei de fier din organism sunt variate. Dacă de confrunţi cu extremităţi reci, ameţeli, dureri de cap dese, unghii care se rup uşor şi bătăi neregulate ale inimii este posibil să ai o carenţă de fier.

Există mai multe cauze ale deficitului de fier,printre care o alimentaţie nesănătoasă,sarcina sau incapacitatea organismului de a absobi fier. Multe persoane au deficienţă de fier şi apelează la tot felul de suplimente alimentare pentru a compensa. Vitamina C ajută organismul să asimileze fierul.

Această băutură face adevărate minuni pentru organismul tău. Atunci când nu ai îndeajuns de mult fier în corp,multe părţi din organism sunt afectate. Dacă eşti anemică,poţi avea foarte multe probleme de sănătate.

Iată cum se prepară băutura uimitoare

Ingrediente de care ai nevoie

2 sfecle

2 mere

4 morcovi

1 broccoli

4 frunze de kale

Cum se procedează

Toate ingredientele se spală şi se taie în bucăţi. Se adaugă în blender şi se mixează până când se obţine o pastă groasă şi omogenă. Pentru gust poţi adăuga suc de lămâie. Această băutură plină de ingrediente naturale,de vitamine şi minerale te va revigora şi îţi va echilibra cantitate de fier din organism.