Băutura care te ajută să rămâi mai repede însărcinată

1 71571 original jpg jpeg

Îţi doreşti să devii mamă, însă până acum nu ai reuşit să rămâi însărcinată? Dacă nu ai o afecţiune medicală care îţi scad şansele de a face un copil, poţi încerca un tratament naturist care are efecte miraculoase asupra corpului.

În India,există tradiţia ca mirilor să li se dea să bea din această băutură înainte de noapte nunţii,deoarece se spune din vechi strămoşi că sporeşte fertilitatea atât în cazul femeilor,cât şi al bărbaţilor.Este vorba de consumul unei băuturi pe bază de lapte,stafide şi pudră de şofran. Sporirea fertilităţii se datorează stafidelor care conţin arginină,o substanţă care tratează disfuncţiile erectile şi îmbunătăţeşte calitatea spermei în cazul bărbaţilor,iar în ceea ce le priveşte pe femei,susţine mediul fertil necesar pentru fecundarea unui ovul. 

Cum se prepară băutura fertilităţii

Se spală bine 30 grame de stafide aurii şi se fierb în 200 ml de lapte. La final,poţi adăuga şi puţin praf de şofran.

Băutura se consumă de trei ori pe zi,iar după 4-5 zile,cantitatea de stafide folosită creşte la 50 grame. Acest remediu se foloseşte cel puţin 1-2 luni.

Pe lângă faptul că sporeşte fertilitatea,băutura pe bază de lapte şi stafide are şi alte beneficii asupra corpului-combate hipertensiunea şi obezitatea,previne apariţia cancerului,tratează anemia şi menţine sănătatea părului şi a pielii.