Băutura-minune care scade glicemia. Cum o prepari şi ce efecte are

băutura minune care scade glicemia jpeg

Diabetul a devenit o boală comună în rândul oamenilor de toate vârstele. Acesta apare atunci când organismul nu mai este capabil să producă insulină sau nu o mai poate folosi eficient şi are ca rezultat creşterea nivelului de zahăr din sânge. Din fericire, există băutura-minune care scade glicemia.

Există două tipuri de diabet,şi anume de tip 1 şi 2. Diabetul zaharat de tip 1 apare atunci când pancreasul nu produce o cantitate suficientă de insulină. În cazul diabetului de tip 2,insulina este produsă dar nu poate fi folosită în mod corespunzător în organism. Insulina este hormonul cerut de organismpentru a furniza glucoză celulelor,care poate fi folosită ulterior pentru energie. Diabetul zaharat de tip 2 este cel mai frecvent întâlnit,afectând un număr tot mai mare de persoane. Riscurile sunt,de asemenea,ridicate în timpul sarcinii,atunci când organismul are un nivel ridicat de glucoză în sânge şi nu reuşeşte să producă insulină.

Citeşte şi:Remedii naturale care desfundă nasul

Cele mai comune simptome ale diabetului zaharat de tip 2 includ:

-sete

-infecţii

-urinare frecventă

-vedere înceţoşată

Chiar dacă diabetul se ţine sub control cu ajutorul medicamentelor,la fel de eficiente sunt şi remediile naturale,care au capacitatea de-a scade nivelul

din sânge şi trata diabetul zaharat în mod natural. Aşadar,iată cum se prepară băutura-minune care scade glicemia.

Băutura-minune care scade glicemia - Ai nevoie de:

-1 ţelină

-2 morcovi

-1 măr verde

-3 buchete de spanac

Băutura-minune care scade glicemia - Mod de preparare:

Spală foarte bine toate ingredientele. Curăţă morcovul şi mărul şi taie-le felii. Pui feliile într-un vas şi le mixezi cu blenderul până obţii un amestec omogen. Apoi adaugi restul de ingrediente şi amesteci iar.

Bea o cană din acest suc în fiecare dimineaţă,înainte de micul dejun.

Ce efecte are:

Această băutură ajută la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge într-o perioadă foarte scurtă. De asemenea,previne şi scade gradual simptomele diabetului.

Continuă să bei acest suc până când simptomele nu-şi mai fac simţită prezenţa. Poate fi considerată o cură pentru

. Ingredientele folosite sunt naturale,ceea ce înseamnă că nu există pericolul de efecte secundare.