Băutura minune care tratează depresia

1 69575 original jpg jpeg

Depresia este o tulburare de starea de spirit şi, din păcate, odată cu trecerea anilor, tot mai mulţi oameni se confruntă cu ea. Simptome se manifestă diferit, în funcţie de fiecare persoană.

În cazul în care nu au o formă prea gravă,persoanele care suferă de depresie trebuie doar să urmeze un stilul de viaţă sănătos şi un tratament adecvat prescris de medic. Însă,când se agravează,depresia poate pune în pericol viaţa.

Printre simptomele depresiei se numără:tristeţe,disperare,anxietate,sentimentul de vinovăţie,oboseală cronică şi un nivelul de energie scăzut,cât şi un somn excesiv sau insomnie. Mai grav,pot apărea gânduri şi tentative de suicid.

Ştim cu toţii că există multe medicamente care provin din industria farmaceutică,cu scopul de a lupta împotriva depresiei. Însă,chiar dacă această afecţiune poate fi foarte gravă,din fericire,există modalităţi naturale pentru rezolvarea ei.

Turmericuleste un condiment cu proprietăţi medicinale benefice şi te poţi baza pe el pentru tratarea aceastei probleme,fiind de ajutor şi în multe alte probleme de sănătate.

Acest condiment protejează celulele sănătoase,reduce nivelul colesterolului,ajută în cazul bolii Alzheimer şi a problemelor de stomac şi ficat,diaree şi luptă excelent împotriva cancerului de piele. Fiind bogat în antioxidanţi,are proprietăţi anti-inflamatorii,reduce riscul de boli de inimă şi ajută persoanele care se luptă cu depresia

  

Reţeta pentru băutura minune care tratează depresia

 

Ingrediente de care ai nevoie:

2 linguri de turmeric ras / pudră

4 căni de apă

2 lămâi sau lămâi verzi

4 linguri de sirop de arţar organic,stevie sau miere (în cazul în care nu vrei să utilizezi  zahăr)

Sucul de la o portocală opţional

Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele într-un mixer şi se amestecă bine. Se poate decora cu o felie de lămâie. Stare de spirit se va îmbunătăţi după câteva zile.