Băutură uimitoare care te scapă de grăsimi în doar 4 zile!

1 72757 original jpg jpeg

Prin intermediul acestei băuturi simple, care te va revigora, poţi reduce şi depozitele de grăsime acumulate inestetic pe diferite părţi cheie ale corpului.

Ingrediente

8 pahare de apă

1 lingură de ghimbir ras

1 castravete mijlociu,proaspăt,curăţat şi tăiat în bucăţi subţiri

O lămâie mijlocie,tăiată în bucăţi

12 frunze de mentă

Cum se prepară

Se amestecă ingredientele indicate cu cele 8 pahare de apă şi se lasă amestecul obţinut pe durata nopţii. Băutura se va consuma în timpul zilei următoare,ori de câte ori îţi este sete. Se procedează astfel cel puţin 4 zile la rând. Prepară băutura proaspătă în fiecare zi şi cât de curând vei vedea şi rezultatele.

Această băutură nu va face minuni imediat,însă cu o alimentaţie moderată împărţită în 5 mese pe zi,precum şi activitate fizică regulată,talia va deveni mai subţire,iar abdomenul va deveni plat,fără să te înfometezi nici măcar o zi. Opt pahare de apă pe zi sunt recomandate pentru o alimentaţie sănătoasă. Indiferent dacă vrem să pierdem kilogramele în plus sau să ne menţinem greutatea din prezent,apa ajută la realizarea tuturor funcţiilor organismului.

Pentru o digestie sănătoasă si eliminarea lichidelor acumulate în organism,consumul de apă este cel mai important pas pentru cei care doresc să piardă în greutate. În funcţie de nevoile şi gradul de activitate fizică,cantitatea recomandată poate varia.

Această băutură simplă va reduce balonarea şi va îmbunătăţi digestia. Nu doar că te va revitaliza,dar va reîmprospăta corpul şi-l va hidrata.