Băuturile care accelerează metabolismul şi pierderea în greutate

1 68947 original jpg jpeg

Te-ai trezit vreodată dimineaţa şi te simţeai ca şi cum nu ai fi dormit deloc? Acest sentiment indică faptul că organismul are nevoie de un impuls natural de energie.

Dacă te numeri printre persoanele care cred că această problemă se rezolvă prin consumul de băuturi în compoziţia cărora se găseşte cafeină (stimulant natural),cum sunt cafeaua sau ceaiul,mai gândeşte-te. Efectele lor sunt doar temporare. Prin urmare,ar trebuie să consumi alte alternative naturale,mai eficiente şi mai sănătoase. Iar dacă mai vrei să slăbeşti,cu atât mai mult trebuie să le incluzi în alimentaţie!

Smoothie verde

Pentru a avea energie pe tot parcursul zilei,ai nevoie de proteine,minerale şi vitamine. Toate se găsesc în acest smoothie:pune în blender o felie de ghimbir,două ceşti de spanac,¼ fructe de pădure (proaspte sau congelate) şi mixează. Ţine băutura obţinută la frigider şi bea-o pe parcursul zilei.

Băutura care accelerează metabolsimul

Ametescă o lingură de oţet de mere,un vârf de cuţit de ardei iute şi o jumătate de pahar de suc de lămâie. Bea băutura înainte de masa de prânz. Ardeiul iute accelerează metabolismul printr-un proces numit termogeneză,atfel spus prin încălzirea corpului. Astfel,ai mai puţine riscuri de a te îngrăşa.

Preparatul care ţine la distanţă indigestia

Indigestia poate duce la reducerea energiei pe parcursul întregii zile,precum şi la alte probleme de sănătate. Prin urmare,bea următorul preparat pe care îl obţii astfel:amestecă o lingură de oţet de mere,cu o jumătate de cană de suc de lămâie şi un vârf de pudră de ghimbir. Preparatul îmbunătăţeşte metabolismul şi ajută digestia. Dacă băutura este prea puternică pentru tine,dilueaz-o cu apă.