Beneficii delicioase ale mierii! Trebuie s-o incluzi în viaţa ta!

1 72533 original jpg jpeg

Mierea este unul dintre cele mai simple modalităţi de a-ţi proteja corpul. Are beneficii uriaşe pentru sănătatea ta, aşa că îţi recomandăm să o foloseşti în loc de zahăr. Iată de ce trebuie să o incluzi în viaţă ta.

Îţi stimulează sistemul imunitar

Este plină de vitamine,minerale şi enzime care îţi protejează corpul de bacterii şi stimulează sistemul imunitar. Adaugă 1 – 2 linguriţe de miere în apă caldă în fiecare zi,alături de suc proaspăt de lămâie şi un praf de scorţişoară. 

Te ajută să slăbeşti

Bea apă caldă cu lămâie şi miere dimineaţa,pe stomacul gol. Este o metodă eficientă de detoxifiere a ficatului. 

Reduce riscul de boli de inimă    

Combinaţia de miere şi scorţişoară revitalizează sistemele venos şi arterial şi reduce colesterolul „rău” din sânge cu până la 10%. Pe termen lung,acest amestec reduce riscul de boli de inimă. 

Calmează indigestia

Proprietăţile anti-septice ale mierii reduc aciditatea din stomac şi uşurează digestia. Mierea neutralizează şi gasul. Ia o linguriţă de miere înainte de fiecare masă. 

Îţi creşte nivelul de energie

Zaharurile naturale din miere reprezintă o sursă sănătoasă de calorii şi energie pentru corpul tău. 

Îţi ajută pielea

Datorită proprietăţilor anti-microbiene şi anti-fungice,mierea este excelentă pentru pielea ta. Aplică un strat subţire de miere pe zonele afectate ale pielii şi lasă peste noapte. Spală bine dimineaţă şi foloseşte în mod regulat.