Beneficiile sucului de Aloe Vera

1 70463 original jpg jpeg

Aloe Vera este o plantă care se găseşte în majoritatea grădinilor adiacente caselor din India. Calitatea principală a acestei plante este capacitatea foarte mare de hidratare, motiv pentru care este principalul ingredient al multor produse cosmetice.

Climatul perfect pentru creşterea plantei de aloe vera este cald şi uscat,dar are capacitatea de a se adapta la foarte multe tipuri de climă,de ex. poate fi crescută şi în apartamentul tău din România.

Cu toate că nu este promovată în mod oficial,această plantă vindecă foarte eficient arsurile şi vânătăile,dar totuşi,acest lucru nu înseamnă că trebuie să o folosim în tratamentele externe în locul celor interne.

Gustul sucului de aloe vera nu este foarte plăcut (amar),dar compensează prin faptul că este un coktail plin cu vitamine (A,B1,B2,B3,B6,B9,B12,C,E),minerale (calciu,magneziu,sodiu,potasiu,mangan,crom,cupru,fier) şi 19 aminoacizi dintre care 8 esenţiali (nu pot fi produşi de corpul uman).

Consumând suc de aloe vera (40 ml. de 3 ori/zi) înainte de masă,vei ajuta organismul să crească absorbţia nutrienţilor şi vitaminelor conţinute de alimente.

Cele mai importante beneficii ale sucului de aloe vera:

Înfrumuseţarea pielii– este cel mai bun medicament pentru vindecarea tăieturilor minore,arsurilor şi iritaţiilor pielii,iar colagenul conţinut de aloe vera menţine sănătatea pielii şi previne îmbătrânirea acesteia.

Află de AICI ce beneficii mai are sucul de aloe vera.