Nuanța rujului Reginei, păstrată strict secret

Regina Elisabeta a II-a a fost toată numai un zâmbet la spectacolul ecvestru de la Windsor de zilele trecute, când l-a urmărit pe calul ei, Balmoral Leia, câștigând cursa. Majestatea Sa a atras toate privirile, fiind plină de viață și cu un aspect întinerit parcă. Care să fie oare secretul vitalității ei și-a prospețimii chipului său?

image

Bine spus “secret”, pentru că produsul cosmetic de care nu se desparte suveranul britanic este unul dintre cel mai bine păstrate secrete de la Palat. Regina Marii Britanii a purtat un ruj roz, care o avantaja de minune la primul eveniment la care a participat fizic după pauza pe care o luase din cauza problemele sale de sănătate.

Luna trecută, Majestatea Sa și-a servat ziua de naștere și, atunci când a fost surprinsă făcând o plimbare pe proprietatea sa Sandringham, purta un ruj de o nuanță destul de intensă, care ne-a sărit tuturor în ochi.

Stil vestimentar emblematic

După cum știm cu toții, Regina captează privirile tuturor cu ținutele sale monocrome, de-o culoare stridentă. În ultimii 70 de ani, s-a afișat în public cu un stil vestimentar devenit emblematic între timp. Însă, în ceea ce privește produsele cosmetice pe care le folosește, nu se știe mare lucru.

Singura informație pe care ne putem baza este faptul că Regina Elisabeta a II-a preferă produsele Elizabeth Arden, un brand care deține garanția regală de 60 de ani încoace. Cea care o îmbracă pe Regină are o relație apropiată cu reprezentanții acestui brand. La fel și designerul regal Angela Kelly.

De la Elizabeth Arden, suveranul britanic folosește cu mare încredere rujul Beautiful Color Moisturizing Lipstick, care are șapte nuanțe, însă nu se știe care este culoarea folosită de una dintre cele mai influente și mai cunoscute persoane din lume. Revista Hello! susține că monarhul britanic poartă adesea un roz fucsia.

Ce nuanță preferă?

Cea mai bună presupunere este că Majestatea Sa este adesea văzută cu un ruj roz pe buze, ceva asemănător nuanței Wildberry de la Elizabeth Arden. Acesta să fie oare nuanța preferată de Regină? Nu se știe sigur, deoarece este unul dintre cel mai bine păstrate secrete de la palat.

Dacă doriți să știți mai multe despre stilul preferat al Reginei britanice, stilistul său personal, Angela Kelly, a adăugat niște detalii interesante în cartea sa despre cum o îmbracă ea pe suverană. În noua ediție a cărții din 2019, The Other Side Of The Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe, Kelly a dezvăluit până și cum a ajuns să o tundă pe Regină în pandemie, după ce numărul angajaților regali a fost redus la minim.

Foto - Instagram Royal Family