Ce manichiuri se vor purta în anul 2024. Lasă-te inspirată de noile tendințe!

Știm că îți place să fii la curent cu tendințele de frumusețe, așa că îți spunem ce manichiuri se vor purta în anul 2024. Desigur, la mare căutare va fi culoarea anului, „Peach Fuzz‟, dar și nuanțele metalice. Lasă-te inspirată și alege ce ți se potrivește și ce nu! 

image

Dacă în anul 2023 s-a pus accent pe simplitate, în special pe nuanțele de nude, în anul următor trebuie să ne facem curaj și să încercăm variante noi, care ne pun în evidență manichiura și ne scot din anonimat!  

Manichiură 3D

Una dintre tendințele anului 2024 este manichiura 3D, o tehnică care implică adăugarea elementelor tridimensionale pe unghii. Se vor purta modelele florale, cristalele strălucitoare, mărgelele și formele geometrice. 

Efect Ombre 

La modă vor fi și unghiile cu Efect Ombre, o tehnică în care două sau mai multe culori sunt combinate și aranjate într-o tranziție frumoasă de la o nuanță la alta. De obicei, această manichiură încep cu cea mai deschisă culoare la baza unghiei și trece treptat spre vârf la o culoare închisă. Pentru o tranziție deosebită, se pot folosi mai multe nuanțe. 

Unghii metalice 

O altă tendință populară va fi manichiura cu nuanțe metalice, care conferă un aspect strălucitor și modern. Pe piață există o varietate de lacuri metalice disponibile, în culori precum argintiu, bronz, auriu sau nuanțe mai îndrăznețe, cum ar fi albastru metalic sau verde petrol. 

Citește și: FOTO Cele mai frumoase manichiuri pentru sezonul de iarnă 

Manichiura „Peach Fuzz‟ 

Desigur, de pe lista noastră nu putea să lipsească „Peach Fuzz‟, pe care institutul Pantone a ales-o drept culoarea anului 2024. Cu siguranță, o astfel de manichiură va fi la mare căutare în următorul an, așa că poți să o folosești sub formă de french, ombre sau o poți combina cu alte nuanțe portocalii. 

Citește și: Cu ce culori se asortează perfect culoarea anului 2024, peach fuzz?

French scurt 

Clasică și elegantă, manichiura french parcă nu se demodează niciodată, așa-i!? Va fi în tendințe și în anul 2024, dar de data aceasta pe unghii scurte. Pentru un aspect deosebit, folosește în partea de sus o nuanță strălucitoare, așa cum este argintiul cu sclipici, precum în fotografia de mai jos! 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram  



Recente

Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg