Cu ce culori se asortează perfect culoarea anului 2024, peach fuzz?

Pantone și-a anunțat culoarea anuală, mai precis peach fuzz, o nuanță deschisă, piersică. Nuanța cremoasă amintește de un apus de soare cald sau de o petală delicată de floare. Află cum s-o combini perfect dacă vrei s-o incluzi în garderoba ta!

image

În fiecare an, Culoarea Anului de la Pantone surprinde spiritul momentului respectiv. De data aceasta, pune accentul pe calmare, deoarece peach fuzz exprimă o energie bună, care aduce un plus de optimism. Această culoare caldă este şi în ton cu tendințele de decor interior, iar lumea modei s-a îndepărtat puţin de această culoare. Evident, asta se va schimba. Descoperă modurile în care poţi să incluzi culoarea în garderoba ta, în anul 2024!

Începe cu accesoriile

Alege eșarfe, genți, curele, pălării sau bijuterii care au această nuanță pentru a adăuga un plus de culoare ținutelor neutre. Aceste accesorii îţi pot înveseli ținutele și pot servi drept puncte de atracţie. Bijuteriile din aur sau din aur roz completează perfect căldura dată de peach fuzz.

Asociaz-o cu neutre

Combină peach fuzz cu culori neutre pentru a crea ţinute șic, fără pic de efort. Accentuează subtil o ținută neutră cu accente de peach fuzz sau optează pentru piese mai mari precum o bluză, o haină sau pantaloni în această culoare.

Te-ar mai putea interesa: Cele mai potrivite culori de haine în funcţie de nuanţa pielii

Albul se potriveşte bine cu peach fuzz. Încearcă o cămașă albă cu nasturi cu pantaloni ori cu o fustă de culoarea piersicii. O jachetă peach fuzz peste o rochie albă adaugă un plus de culoare. Tonurile neutre precum bejul, caramelul sau bronzul completează, de asemenea, peach fuzz. O bluză piersică cu pantaloni cafenii sau o fustă bej creează un ansamblu deosebit şi cald. Pentru o combinație elegantă, ia în considerare asocierea de peach fuzz cu bleumarin. O bluză piersică la o pereche de blugi albaștri este o modalitate casual de a purta culoarea anului.

Mergi pe monocrom

Pentru un look îndrăzneţ şi sofisticat, optează pentru o ţinută monocromatică folosind diverse nuanţe de piersică. Alege nuanțe și tonuri diferite în cadrul aceleiași familii de nuanțe. Amestecă texturi și țesături pentru a adăuga profunzime, fie că este vorba de o rochie piersică asociată cu accesorii asortate sau de un costum pantalon în tonuri complementare. Dacă mergi la un eveniment formal, o rochie în peach fuzz este o modalitate ușoară de a obține un aspect monocromatic.

Vezi și: Greşeli vestimentare care te fac să pari mai în vârstă

Combină peach fuzz cu culori contrastante

Creează combinații atrăgătoare prin asocierea de elemente peach fuzz cu piese în culori complementare sau contrastante. Nuanțe precum albastrul intens, verdele smarald sau violetul vibrant pot face ca peach fuzz să iasă în evidență foarte frumos.

FOTO: Shutterstock



Recente

Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg