Ce să mănănci pentru a preveni cancerul pulmonar

1 69577 original jpg jpeg

Cancerul pulmonar este una dintre cele mai comune afecţiuni, cu risc de nevindecare, cu care se pot confrunta persoanele care fumează. Chiar dacă nu eşti fumătoare, asta nu înseamnă că eşti 100% protejată de această boală groaznică.

Dacă nu poţi să te laşi de fumat,poţi măcar să reduci riscul îmbolnăvirii prin introducerea în alimentaţia ta zilnică a următoarelor alimente împotriva cancerului. Aceste alimente nu pot curăţa plămânii complet,dar îi ajută la eliminarea toxinelor.

Alimente ce conţin seleniu

Seleniul este un antioxidant puternic ce se găseşte în diferite tipuri de peşte precum tonul,somonul şi codul,dar se poate găsi şi în ouă şi cereale. Seleniul şi alti antioxidanţi au un rol major în prevenirea oricăror tipuri de cancer,în acest caz,a cancerului pulmonar.

Usturoiul şi ceapa

Şi usturoiul şi ceapa conţin ingrediente ce luptă împotriva cancerului de diferite tipuri. Usturoiul ajută la prevenirea multor boli,mai ales infecţii. Este interesant de menţionat că persoanele care suferă de carcinom folosesc usturoiul pentru a opri dezvoltarea celulelor canceroase şi chiar funcţionează.

Ghimbirul

Ghimbirul este ideal pentru eliberarea toxinelor din plămâni. Ceaiul de ghimbir este o alegere excelentă pentru uşurarea respiraţiei. Aşadar,poţi adăuga praf de ghimbir în băuturile pe care le prepari dimineaţa sau în sucurile naturale revitalizante.

Portocalele

Cu excepţia faptului că sunt o mare sursă de vitamine şi alte substanţe nutritive importante pentru sănătatea ta,portocalele au proprietatea de a preveni şi cancerul pulmonar.

Urzica

Această plantă sănătoasă este bogată în fier,fiind foarte utilă pentru dezinfectarea plămânilor şi este utilizată la stoparea noilor infecţii.

Cancerul pulmonar este una dintre bolile cele mai mortale şi în cele mai bune cazuri,vindecarea poate fi foarte grea şi dureroasă.