Ce se întâmplă dacă mănânci miere şi scorţişoară în fiecare zi

miere jpeg

Despre proprietăţile medicinale ale mierii se ştie de sute de ani. Folosită în tratarea a numeroase afecţiuni, efectele sale sunt mai mari când este combinată cu scorţişoară.

Acest amestec este foarte eficient,în special persoanelor care au nivel ridicat de colesterol şi de zahăr în sânge. Aceste două ingrediente sunt ieftine şi la-ndemână,amestecul lor putând fi de mare ajutor în aproape toate problemele de sănătate.

Infecţie biliară

Amestecă două linguri de scorţişoară şi o lingură de miere într-un pahar cu apă călduţă şi bea amestecul în fiecare zi. În acest fel vei elimina cu succes bacteriile din vezica biliară.

Colesterol mărit

Această combinaţie poate scădea nivelul mare de colesterol cu ​​numai 10% în doar 2 ore. Tot ce trebuie să faci este să amesteci două linguri de miere şi trei de scorţişoară într-o ceaşcă mare de ceai şi să consumi preparatul regulat.

Boli de inimă

Pentru a ţine la distanţă eventualele probleme ale inimii,apelează la acest remediu eficient. Consumă amestecul pe pâine (în loc de marmeladă) la micul dejun,în fiecare dimineaţă. Combinaţia scade nivelul de colesterol din artere,şi,astfel,reduce riscul unui posibil atac de cord.

Artrită

Amestecă două linguri de miere şi o lingură de scorţişoară într-un pahar cu apă. Dacă consumi în fiecare dimineaţă şi seară această băutură,ţii la distanţă artrita cronică,iar daca este bei amestecul regulat,există mari şanse să nu te îmbolnăveşti de cancer.

Sistem imunitar

Consumul regulat de miere şi de scorţişoară îmbunătăţeşte imunitatea şi apără organismul de bacterii şi virusuri.

Gripă

Amestecul pe care îl obţii combinând miere şi scorţişoară este,de asemenea,benefic în caz de gripă,datorită proprietăţilor antivirale ale mierei.

Pierderea de greutate

Dacă bei un pahar de apa fiartă cu miere şi scorţişoară pe stomacul gol în fiecare dimineaţă,vei reuşi să pierzi mult mai rapid în greutate.

Răceală

Preparatul are un afect benefic şi în cazul răcelilor. Dacă te confrunţi cu tuse cronică şi obstrucţie a sinusurilor,ia 1 lingură de miere cu o jumătate de lingură de scorţişoară trei zile la rând.

Respiraţie urât mirositoare

Dacă simţi adesea un gust rău în gură,clăteşte-ţi gura cu un amestec de apă caldă,o lingură de miere şi una de scorţişoară în fiecare zi. În felul acesta îţi menţii o respiraţie proaspătă în timpul zilei.

Dureri de stomac

Când durerile de stomac nu-ţi dau pace,consumă regulat miere şi scorţişoară. Mai mult decât atât,această combinaţie poate fi de mare ajutor persoanelor care suferă de ulcer gastric.