Cel mai bun remediu pentru anemie

1 80715 original jpg jpeg

Primăvara îţi pune la dispoziţie o serie de plante extrem de bogate în vitamine şi minerale, esenţiale unui organism puternic, mai ales dacă te confrunţi cu anemie.

Urzica, profită de faptul că acum o găseşti uşor la tarabe şi bucură-te de proprietăţile sale terapeutice minunate. Această plantă are în compoziţia sa cantităţi importante de potasiu, fier şi magneziu, fiind, aşadar, este un remineralizant excelent.

Anemia de primăvară este caracterizată prin apariţia senzaţiei de oboseală, de epuizare, iar urzica este cel mai bun remediu al naturii şi asta mai ales pentru că ajută la creşterea capacităţii sângelui de a absorbi fierul.

Ce conţin de fapt urzicile?

Această mică plantă se bucură de un conţinut ridicat de fier, vitamina C,( care va diminua oboseala şi va creşte tonusul organismului), vitamina k, aceasta fiind responsabilă cu stimularea producerii elementelor figurate ale sângelui, ameliorând astfel bolilor sângelui. Este un excelent reglator al reacţiilor sistemului imunitar, fiind recomandată mai ales în bolile autoimune.

Află cum să consumi corect urzicile pe clicksanatate.ro.