Cel mai puternic ANTIOXIDANT, fructul unui arbust VINDECĂ 50 de boli grave

1 68616 original jpg jpeg

Se înscrie în lista celor mai puternice tratamente naturiste antioxidante cunoscute. Dacă nu aţi auzit încă de el, este timpul să aflaţi cum poate fi utilizat pentru tratamentele naturiste ale diferitelor boli grave, precum cele neruologice sau cardiace.

Fructul unui arbust înrudit cu măcesul şi-a făcut loc recent pe lista principalelor alimente cu proprietăţi terapeutice antioxidante. Conţinutul său ridicat de antioxidanţi îl plasează pe un loc de cinste în rândul fructelor care luptă împotriva radicalilor liberi,devansând afinele,coacăzale,merişoarele sau cătina. Studii recente vorbesc despre acest fruct la superlativ,considerând că este cea mai bogată sursă de antioxidanţi.

Originar din America de Nord,arbustul a fost adus în Europa la sfârşitul secolului XIX. În anul 1948 a fost înfiinţată în zona Sankt Petersburg o cultură de 20.000 de arbuşti. Acum el creşte şi în ţara noastră. Arbustul înfloreşte primăvara şi face flori asemănătoare celor de măr. Fructele mici,roşii sau negre,cu gust amar şi astringent se coc la sfârşitul verii sau chiar toamna,fiind consumate pentru tratarea multor boli.

Cercetătorii spun că este unul dintre cele mai bogate fructe în flavonoizi:antocianine şi proantocianidine,polifenoli,flavonoizi,antocianine. Mai mult,acest fruct miraculos are în compoziţia sa vitaminele B2,B6,C,E,acid folic şi beta-carotenoizi,care măresc capacitatea de apărare a organismului,care previn infecţiile bacteriene şi virale şi ajută la refacerea organismului.

Consumul său ajută la sănătatea creierului,inclusiv la prevenirea pierderilor de memorie,pierderea echilibrului şi a coordonarii,dar şi pentru Alzheimer. 

Află pe ANTENA SATELOR care sunt alte calităţi şi întrebuinţări ale acestuia,cum se numeşte fructul-minune şi cum poate fi folosit eficient în tratamente naturiste