Combinaţie uimitoare: scade colesterolul şi creşte imunitatea

amestec jpeg

Chiar şi medicii sunt uimiţi de acest leac: previne atacul de cord, scade colesterolul şi creste sistemul imunitar.

Oamenii de ştiinţă au confirmat în mod repetat beneficiile consumului regulat de miere în combinaţie cu scorţişoara,ca fiind o armă puternică în lupta împotriva mai multor duşmani pentru sănătatea ta.

De mii de ani,mierea a fost folosită ca un remediu tradiţional pentru aproape orice boală. Egiptenii o foloseau pentru a trata rănile,grecii pentru o viaţă lungă şi indienii o utilizau pentru a stabili un echilibru în organism. Medicina modernă arată că aceste convingeri sunt adevărate. De asemenea,la fel este şi în cazul consumului de scorţişoară,ce are multiple beneficile pozitive pentru organism.

Aceste ingrediente naturale puternice pot fi utilizate în tratamentul multor boli,inclusiv în cazul celor cronice,cum ar fi artrita.

Imunitate mai puternică

Este de preferat a se consuma aceste alimente zilnic. Mierea şi scorţişoara protejează în mod natural organismul de bacterii şi viruşi.

Împotriva artritei

Într-o cană cu apă fiartă,se amestecă două linguri de miere şi o lingură de scorţişoară pudră. Această băutură te va ajuta în tratamentul artritei cronice,dacă va fi băută regulat,dimineaţa şi seara.

Împotriva infecţiei vezicii biliare

Dacă te confrunţi cu o infecţie a vezicii biliare,poţi folosi amestecul menţionat mai sus,utilizat pentru tratamentul artritei,dar de această dată schimbă cantitatea de miere şi scorţişoară. Într-o cană de apă fiartă,pune două linguriţe de scorţişoară şi o lingură mare de miere.

Împotriva răcelilor

Dacă răceşti frecvent,consumă un amestec din o lingură de miere şi un sfert de linguriţă de scorţisoară. Acest obicei te va ajuta în tratarea răcelilor,tusei cronice şi sinusurilor înfundate.

Previne bolile cardiovasculare

Dimineaţa,în loc de marmeladă sau gem,pune miere amestecată cu pudră de scorţişoară pe o felie de pâine. Dacă vei consuma regulat această combinaţie,ţi se va reduce nivelul de colesterol din sânge şi posibilitatea unui stop cardiac.

Reduce nivelul colesterolului

Adaugă două linguri de miere şi trei linguriţe de scorţişoară într-o ceaşcă mare de ceai. Consumul acestui amestec va provoca reducerea colesterolului cu 10% într-o perioadă de două ore.