Cremă anticelulitică 100% naturală, pe care o poţi prepara acasă. Combinaţie miraculoasă de 3 ingrediente

1 crema anticelulitica naturista jpg jpeg

9 din 10 femei se confruntă cu probleme legate de celulită, iar tratamentele şi cremele sunt utilizate în toată lumea. Chiar şi aşa, nimic nu garantează că o femeie poate scăpa complet de aspectul de coajă de portocală definitiv.

Există, însă, îngrediente 100% naturale care ajunga la arderea grăsimilor acumulate pe coape şi fese şi divolvă porţiunile care capătă aspect neplăcut la nivelul pielii. 

Citeşte şi: Beneficii uimitoare ale ceaiului de coada-calului. Ajutor major în procesul de slăbire

O cremă pe care o poţi face chiar la tine acasă are eficienţă mare şi te poate ajuta să ţii în frâu problema. Ai nevoie de doar trei ingrediente care sunt uşor de găsit. Acest remediu natural poate fi folosit în completare cu o alimentaţie sănătoasă, plină de vitamine şi nutrienţi necesari organismului. 

După 7 zile de utilizare, rezultatele vor fi vizibile, notează secretele.com.

Cu ce prepari crema anticelulitică

– 100 de ml de ulei din nuca de cocoş

– 20 de picături de ulei esenţial de portocale

– O jumătate de linguriţă de praf de scorţişoară

Citeşte şi: Banana, alimentul care face minuni dacă îl consumi constant. Nutriţioniştii recomandă două fructe pe zi

Uleiul de cocos este cea mai bună alegere, întrucât are capacitatea de a deschide eficient porii, făcând mult mai uşoară absorbţia celorlalte două ingrediente. Uleiul esenţial din citrice este unul dintre ingredientele cele mai eficiente în eradicarea celulitei. Puteţi alege orice ulei esenţial din citrice cum ar fi : de portocale, lămâie sau grapefruit.

Secretul acestui amestec este oferit de combinaţia dintre uleiul esenţial şi scorţişoară. Cele două ingrediente combinate vor avea un efect uimitor asupra celulitei, scorţişoară dublând practic puterea uleiului din citrice.

Metodă de preparare a cremei anticelulitice

Puneţi uleiul din nuca de cocoş într-un castron, peste care va trebui să adaugi pe rând uleiul esenţial de portocale şi apoi scorţişoară. Amestecă bine ingredientele până când veţi obţine un amestec omogen. Lăsăţi apoi amestecul sa stea timp de 30 de minute. După cele 30 de munte, amestecul este bun pentru a fi utilizat.

Utilizarea cremei anticelulitice

Aplicaţi această crema anti-celulita direct pe zonele afectate, masand uşor. Acoperiţi zonele cu o folie de plastic timp de 30 de minute. Repetaţi acest procedeu de 3 ori pe zi. În 7 zile efectele vor fi vizibile. Termenul de valabilitate al acestei creme este de 30 de zile, după care trebuie refăcută.